hoofdsponsor
subsponsoren

TEAMUITJE B1

Helaas is er weer een einde gekomen aan een mooi seizoen met een geweldige groep, die op een mooie en sociale manier met elkaar omgaan en waarbij ook nog eens mooie resultaten zijn geboekt.
Wat wil je dan nog meer zou je denken………. dat iedereen met plezier heeft kunnen voetballen en weer een stapje verder is in hun ontwikkeling. Met een gemiddeld opkomstpercentage van ca 75% over de bijna 70 trainingen kunnen we alleen maar concluderen dat dit wel snor zit. Om op een leuke manier het seizoen af te sluiten wilden we graag een teamuitje organiseren maar wat ga je doen met mannen tussen de 15 en 17 jaar oud? Een moeilijke opgave waarbij het initiatief van de mannen zelf moest komen. Uiteindelijk was er een besluit genomen waar de gehele groep wel heel veel zin in heeft. KARTEN met daarna een barbecue, want van snelheid en lekker eten daar houden de mannen wel van.


Op vrijdag 10 juni werden we om 18.00uur ontvangen op de outdoor baan in Vaals waar we een korte briefing kregen hoe het een en ander in zijn werk gaat. Daarna werd de groep gesplitst in 2 groepen van 8 personen waarna een kwalificatie werd verreden van elk 5 minuten. Aan de hand van de snelste rondetijd werd er een indeling gemaakt voor de 2 finale heats van elk 10 minuten.
Uiteindelijk werd Stijn als de grootste snelheidsduivel afgevlagd maar werd op de voet gevolgd door Gian-Luca en Erwin. Het viel op dat bij iedereen de rondetijden steeds sneller werden naarmate er meer rondjes werden verreden. De scherpe bochten werden dan ook met vol gas genomen waarbij er op het scherpst van de snede werd gestreden voor elke plek waardoor er hier en daar iemand naar de uit autobanden bestaande vangrail in vloog. Gelukkig hebben we de ambulance niet hoeven te bellen en kwam iedereen ongeschonden van de baan met weer een leuke ervaring rijker. Om ca 19.45uur werd de BBQ ontstoken en werd er op een gezellige manier lekker na gekletst over het karten en het afgelopen seizoen.


Bron: Pr-cie


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina