hoofdsponsor
subsponsoren

JEUGDKAMP AAN DE GANG

Op Hemelvaartsdag ging om 10.00 uur het jaarlijks WDZ jeugdkamp van start. Meer dan 90 kinderen stonden te trappelen om aan de gang te gaan.
Voordat de kampactiviteiten begonnen onthulden de kleinkinderen van Jo Bouman het naambordje van het tijdens de kampdagen naar hem genoemde oefenveldje. De onthulling gebeurde in het bijzijn van Annie Bouman en de zonen Guido en Raymond. Voor Annie was er ook nog een mooi boeket bloemen.
Vele jaren was Jo Bouman de teamcaptain van de vele begeleiders van het kamp. Elk jaar was het kamp onder zijn leiding tot in de puntjes voorbereid en werd ook navenant uitgevoerd. Helaas is Jo ons in het afgelopen jaar plots ontvallen. Een prachtig gebaar van de kampcommissie om Jo op deze bijzondere wijze te eren.
Het kamp voert dit jaar het thema ďSuperhelden". WDZ heeft ook een eigen superheld in de gelederen, namelijk onze mascotte ‘t Juupje. In een cabrio werd onze held onder gejuich van de kids het veld op gebracht, terwijl uit de luidsprekers het clublied schalde. Enthousiast werd gezongen en geklapt. Maar toen kon het echte werk ook beginnen. Verspreid over de beide speelvelden en het Jo Bouman veldje gingen de kinderen aan de slag in allerlei uitdagende spelletjes, waar het nodige van het lijf maar ook van het vernuft verlangd werd.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina