hoofdsponsor
subsponsoren

JONGER ORANJE TALENTENDAG

Het winnende doelpunt maken in een volgepakt stadion De Koel dat jouw naam schreeuwt, daar droom jij toch ook van? Woensdag 1 maart, in de carnavalsvakantie, kan deze droom in vervulling gaan. VVV-Venlo gaat namelijk tijdens de Jonger Oranje Talentendag op zoek naar nieuwe voetbaltalenten. Locatie van deze voetbaldag is het complex van SHH in Herten.
Onze partnervereniging VVV uit Venlo biedt onze jeugdspelers aan om deel te nemen aan deze unieke voetbaldag. De hele dag voetballen en uitgebreid bekeken worden door de scouts van VVV-Venlo. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes – geboren tussen 2005 en 2011 – van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag bij SHH. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag wordt een 4 tegen 4 toernooi gespeeld en krijgen de keepers een speciale clinic onder begeleiding van professionele keeperstrainers. Iedereen krijgt de kans om hun droom te verwezenlijken: een stage bij VVV-Venlo en/of een plek in de Jonger Oranje (regio)selectie.

De scouts van de koploper van de Jupiler League selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties ‘Zuid‘ in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals aan het einde van het seizoen. Daar worden drie Jonger Oranje teams geselecteerd door de scouts van de 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Jonger Oranje is het talententeam dat een seizoen lang tegen profclubs speelt en deelneemt aan internationale toernooien.

Meer informatie en inschrijven: www.jongeroranje.nl
Voor meer informatie en eventueel regelen van samen reizen kun je terecht bij Roger van der Linden, roger@vdlinden.nl


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina