hoofdsponsor
subsponsoren

JEUGDKAMP JUNIOREN IN BELGIË

Aan het eind van voorjaarsseizoen biedt de jeugdafdeling aan alle jongeren in de leeftijdscategorie O15, O17 en O19 een weekendactiviteit aan.
Het uitstapje gaat van vrijdag 9 juni t/m zondag 11 juni 2017 plaatsvinden in de accommodatie ďHopper jeugdverblijf Merkenveld" te Loppem. Dit plaatsje, onderdeel van de gemeente Zedelgem, ligt een tiental kilometers van Brugge verwijderd. Meer informatie over de accommodatie is te vinden op:
www.hopper.be/nl/jeugdverblijf/merkenveldWe gaan vrijdag 9 juni in de middag op stap en keren op zondag rond 17.00 uur terug naar Bocholtz. Waarschijnlijk gaan we met de trein richting Brugge. We verblijven in gebouwen voorzien van slaapgelegenheid, wasgelegenheid en keuken. Voor de maaltijden gaan we zelf zorgen. We hebben gekozen voor een veelzijdigheid aan activiteiten, denk hierbij aan sport, spel, survival, avonturenvijver enz.
De eigen bijdrage per speler zal rond de € 30,- gaan bedragen, de bijdrage is relatief laag, omdat WDZ een deel van de kosten voor haar rekening neemt, er ook al enige sponsoren zijn gevonden én er reeds initiatieven zijn ontstaan bij WDZ-leden die onze jeugd een warm hart toedragen. Zo worden er kienavonden georganiseerd waarbij de opbrengst ten goede komt aan deze jeugdactiviteit. We willen dan ook graag deze kienavonden bij de ouders van onze jeugd warm aanbevelen.
Inmiddels hebben de ouders van de jeugdspelers een informatiebrief en een inschrijfformulier ontvangen. Dit formulier gelieve men zo spoedig mogelijk in te leveren bij John Bindels.
Voor nadere informatie kun je terecht bij John Bindels.
Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina