hoofdsponsor
subsponsoren

SPORTEN NAAR NORMAAL

De dalingen in het aantal besmettingen blijft doorzetten. Het kabinet heeft besloten om stap 4 in de versoepelingen te zetten. Dit betekent dat we dichtbij normaal komen. Voorzichtigheid en oog voor veiligheid van ons allen blijft echter geboden.
Wedstrijden en trainingen mogen weer onder normale omstandigheden gespeeld worden. Toeschouwers zijn weer toegestaan op het sportpark.
In de afgelopen maanden zijn de trainingen van jeugd en senioren van WDZ blijven doorgaan met inachtneming van de regels. Mooi om te zien dat hier ook goed van gebruik wordt gemaakt. Sporten in de buitenlucht is nu eenmaal essentieel voor onze fysieke en mentale gezondheid. Sporten in teamverband is natuurlijk heel leuk, maar ook in je eentje of in een klein groepje kun je sporten: ga wandelen, ga rennen, ga fietsen, ga dansen, ga fitnessen of wat dan ook, maar beweeg en het liefst buiten!
En vergeet niet: WDZ gaat weer aan de slag met allerlei zomeractiviteiten met veel sport, spel en ontspanning.Voor het voetbal betekenen de regels op hoofdlijnen:
  • Alle spelers mogen in teamverband trainen zonder 1,5 meter afstand. Alle spelers mogen partijtjes en wedstrijden spelen.
  • Voor alle spelers zijn ook wedstrijden tegen teams van andere clubs toegestaan.
  • Publiek is toegestaan op de sportaccommodatie.
  • De kantine en het terras op het sportpark mogen open onder dezelfde regelgeving als voor de horeca ondernemingen gelden.
  • De kleed- en doucheruimtes zijn open.
Bron: KNVB, Rijksoverheid en RIVM.

Stap 3: Bijna normaal: KLIK HIER
Protocol verantwoord sporten NOC/NSF: KLIK HIER
Voor antwoorden op veelgestelde vragen over het coronavirus en voetbal: KLIK HIER


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina