hoofdsponsor
subsponsoren

LANDELIJKE FINALE E-TALENTS CUP

Door het winnen van de WDZ OPEN E-talents cup hadden Tum Speck, Kay Ritt, Stijn Janssen en Tom Windmüller zich geplaatst voor de landelijke finale die op 7 juni plaatsvond in de jaarbeurs in Utrecht.
Onze jongens reisden met hun begeleiding vol goede moed af naar Utrecht om de WDZ belangen te verdedigen. Na enkele spannende wedstrijden werden onze jongens helaas al in de poulefase uitgeschakeld. Ondanks deze sportieve domper werd deze dag een onvergetelijke ervaring.
Het bezoek aan het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival was geweldig. Duizenden kinderen ontmoetten hun voetbalhelden, leerden de vetste tricks, speelden wedstrijdjes tegen elkaar, deden meer dan 30 fun games en hebben online gegamed.
Kinderen en hun ouders genoten van het uitgebreide voetbalprogramma. Op het hoofdpodium, wat verzorgd werd door Hélène Hendriks en Hans Kraay jr, konden kinderen vragen stellen aan hun idolen, waaronder Frank en Ronald de Boer, Nathan Rutjes, Urby Emanuelson, Mark van der Maarel, bekende vrouwelijke voetbalsters en voetballende YouTubers. Ze kregen vervolgens de kans om, in de daarvoor ingerichte meet & greet-ruimte, op de foto te gaan met hun helden. Daarnaast vond er ook een speciale dance battle plaats tussen de verschillende clubmascottes uit de Eredivisie, toonden edivisie-spelers hun gameskills en konden voetballiefhebbers het opnemen tegen Jean Doest (wereldkampioen pannavoetbal) tijdens het Elite Panna Tournament.
Na een fantastische dag vertrokken we dan ook pas laat in de middag weer richting thuis.
Ze weten nu ook in Utrecht wat WDZ betekent. Missie gelukt...
Het E-Talents Cup Team
Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina