hoofdsponsor
subsponsoren

ALLEMAAL IN KOORona BINGO

Met het Limburgs halfuurtje begon het dan eindelijk waar al zo lang naar was uitgekeken. In de huiskamers zaten de deelnemers klaar met hun bier- of wijnpakketje, dat, zo begrepen we uit de live chat, al gauw op de meeste plekken op was. Maar er was gelukkig voor de nodige reserve gezorgd.
Om precies half negen startten de presentatoren Kristien Bingomasjien en Bingo Bob de show. De spelregels werden uitgelegd, waarna voor de eerste keer aan het molentje werd gedraaid. De muzieknummers, prachtig uitgebeeld door WDZ solisten en WDZ teams, afgewisseld met opnames uit onze kantine en van het WDZestig feest, volgden elkaar in rap tempo op.
De bingo telefoon zorgde voor de nodige onderbrekingen. Sommigen hadden niet goed begrepen, dat het nummer bedoeld was om bingo door te geven. Felicitaties voor verjaardag, aanvragen van verzoekplaten, vragen om herhalen van nummers en zelfs moppen passeerden de revue.
Rond middernacht kon de voorstelling afgesloten worden. Twee rondes waren gespeeld met prachtige prijzen, die beschikbaar waren gesteld door WDZ sponsoren.
Een mooie happening. Chapeau voor de organisatoren die ontzettend veel tijd in deze activiteit hebben gestoken. Ook dank aan allen die een muzikale bijdrage hebben geleverd.

Nog eens terugkijken? KLIK HIERGeplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina