hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ NAAR MSV DUISBURG

Op zaterdagmorgen 10 december vertrok de WDZ bus naar de wedstrijd MSV Duisburg Ė Fortuna Köln. In de goal van de thuisploeg ons vroegere jeugdlid Mark Flekken. Met 51 personen vertrok de bus naar Duisburg. De reis verliep voorspoedig en de laatste kilometer tot aan het stadion escorteerden twee motoragenten de bus tot aan het stadion en dat was toch wel spectaculair. Petje af voor de MSV Duisburg voor de wijze waarop ze dit alles geregeld hadden.
De supporters van de Bocholtzerheide hebben kunnen genieten van een mooie wedstrijd, die de ploeg van Mark met 2-0 wist te winnen. MSV Duisburg blijft door de overwinning leider in het klassement. Mark Flekken hield voor de elfde keer zijn doel schoon.
Voor Tijn Vaessen een bijzondere dag, hij mocht mee het veld op om samen met andere afgevaardigden van sportverenigingen een erehaag voor de spelers te vormen.
Dank aan MSV Duisburg, Mark Flekken, taxi van Meurs, chauffeur Willy van Uden, Vliex reizen, bakkerij Ivo Dreessen en tenslotte aan Margot en Jan voor de catering.

Bron: PR commissie


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina