hoofdsponsor
subsponsoren

RINUSAVOND BIJ WDZ

Maandag 25 november
18.00 – 21.00 uur
Sportpark Neerhagerbos


Programma
18.15 – 19.00 uur: Demotraining van O12
19.00 – 21.00 uur: Uitleg Rinusapp door KNVB functionaris
Voor wie
Alle leiders en trainers van jeugd en senioren en voor allen die geïnteresseerd zijn.
Kijk voor meer informatie onder Lees meer.


RINUS, DE ONLINE ASSISTENT TRAINER

Gratis toegang
Deze online tool biedt trainers gratis toegang tot honderden oefeningen, kant-en-klare trainingsschema‘s en inspireert hen om jeugdvoetballers optimaal te laten genieten van wat zij het liefste doen: voetballen. Rinus beantwoordt aan de vraag van veel beginnende trainers die op zoek zijn naar toegankelijk trainingsvormen en biedt zowel losse oefeningen, volledige trainingen en programma‘s van meerdere weken.

Oefenstof

De oefeningen zijn gefilterd op leeftijd en gekoppeld aan verschillende doelstellingen. Afhankelijk van waar het accent van de training ligt, kan de trainer oefeningen samenstellen tot een training. Alle oefenstof wordt op visueel aantrekkelijke wijze (met twee- en driedimensionale visualisaties) aangeboden.

Bereikbaarheid
Rinus is bereikbaar via de desktop, tablet en smartphone. Vanaf eind september is Rinus ook als mobiele app te downloaden in de App Store en Google Play Store. Zo is de ideale trainingsvorm altijd binnen handbereik. Dankzij Rinus kunnen clubs voortaan zelf hun trainers, coördinatoren en andere vrijwilligers actief op weg helpen bij het opzetten van trainingen. Maar ook trainers en coördinatoren zelf kunnen rechtstreeks aan de slag met de kennis die er te vinden is.

Doorontwikkeling
Rinus is constant in ontwikkeling. Het platform wordt daarom in de komende periode aangevuld met nieuwe oefenvormen en meer specifieke kennis. Zo gaat elke trainer met voldoende uitrusting het trainingsveld op.

App
Download de app in de Apple Store of via Google Play.


Link naar Infographic Rinus


Link naar Demo Rinus, de online assistent-trainer


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina