hoofdsponsor
subsponsoren

O9 ALWEER KAMPIOEN!

Op zaterdag 10 juni heeft de O9 van WDZ meegedaan aan het toernooi bij VV De Leeuw. Vanwege een aantal afmeldingen bij beide teams van de O9, werd er deze keer gevoetbald in een gemixte samenstelling van spelers van beide O9 teams. Het team bestond uit Riley Coerver, Nigel Coerver, Dante de Jong, Benthe Ortmans, Finn Ritt, Renée Ritzen, Viggo Heltzel, Thieme Vaessen, Lorenzo Wetzels, Kyano van Wijnen en Rodin Vanwersch.
De eerste wedstrijd was tegen Schaesberg. Een spannende pot met de betere kansen voor WDZ. Na 10 minuten was er nog steeds geen doelpunt gescoord en werd de eindstand 0-0. Vervolgens stonden er 2 wedstrijden tegen 2 verschillende teams van VV De Leeuw op het programma. Beide wedstrijden werden gewonnen door WDZ.


Er waren nog 2 wedstrijden te gaan op dit toernooi, tegen Sylvia en EHC. Door goed samenspel en veel inzet werden ook deze 2 tegenstanders verslagen. Nu was het afwachten wat Schaesberg gedaan had in de andere wedstrijden. Vol spanning werd dan ook de einduitslag afgewacht. Uiteindelijk kwam dan het verlossende woord: Omdat WDZ een beter doelsaldo had, waren wij de winnaars van dit toernooi. Een fantastische prestatie van deze spelers! Wat een kanjers! Dit betekent dat sommige spelers van de O9, 3 keer kampioen zijn geworden in één maand tijd.
Zeer trots als coördinator/trainer/coach/ouder kijk ik terug op een prachtig voetbalseizoen. Schitterend om te zien dat alle kinderen in de O9 veel plezier hebben gehad, hoe goed ze hun best hebben gedaan en hoe goed ze zich ontwikkeld hebben. Wat een toppers!!!Bron: Tom Heltzel


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina