hoofdsponsor
subsponsoren

FINALES VAN THE WHITE BAZAR CHAMPIONSHIP DARTEN

In de kleine finale speelden Sander “Superman" Schmitz en Ralph “Rocking Rambo" Schepers tegen elkaar. Onder begeleiding van hun eigen tune en aan de hand van twee lieftallige dames betraden ze het podium.
De wedstrijd kwam maar moeilijk opgang, de normaal zo sterke dubbel uitgooiers bleven in de eerste set maar missen. De eerste leg ging naar Sander. Daarna ging de wedstrijd in hoog en goed tempo voort, beide heren wisten ongekende gemiddeldes te halen, tussen 17 en 26. Werden ze afgeleid door de wedstrijd van Ajax op tv? Uiteindelijk haalde Ralph de wedstrijd naar zich toe en ging er met de derde prijs vandoor. Sander en Ralph, veel succes toegewenst in jullie verdere dartcarrière.

Verslag van de finale onder lees meer!


Van het onderstaande is niks overdreven en er komt ook geen rectificatie van het geschrevene.
In de finale traden “Rolling" Rick Kisters en Ron “Ronaldo" Schmetz aan. Ook deze beide finalisten kwamen onder begeleiding van eigen muziek en onze dames naar het podium, luid toegejuicht door de talrijke deelnemers aan het darttoernooi, die niets van dit spektakelstuk wilden missen.
Ron mocht de pot beginnen en zette met zijn eerste pijlen Rick meteen onder druk, maar deze liet zich niet van de wijs brengen. Rick volgde Ron zonder veel moeite, beiden wisten het dartbord steeds te raken. Ron won de eerste set, een dubbel uitgooien was ook nu zijn sterke wapen.
Edoch ons “God-eigen jeugdig darttalent" wist Ron in de tweede set te verslaan, sterker nog ook in de derde set moest Ron zijn meerdere in Rick erkennen. De vierde set kon dus al bepalend zijn, maar Ron trok de stand gelijk. De vijfde en allesbeslissende set moest dus gespeeld worden, nu was de spanning echt te snijden. Ron kreeg het voor elkaar om op dubbel 16 uit te komen en dan weten wij in ons darthome inmiddels dat de tegenstander het moeilijk krijgt. Inderdaad, Ron won deze pot en mag zich dus voor één jaar de WDZ Dartkoning noemen, dus nog een naam erbij.
Een paar van zijn namen: Belsj Junior, King Schmetsie, Ron Schlenter en ook RRRRonnie RRRRonaldo rolde gisteren uit de mond van speaker Huub.
Dank aan alle deelnemers en sponsors van het goede doel. Ook dank aan de toernooisponsor Ger Huppertz van de Witte Bazar. Tot de volgende jaargang.

De opbrengst voor de actie “Roger runs for KIKA bedraagt 770 euro!


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina