hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ SJPASSOAVEND 2017

Vrijdag 17 november

15e WDZ Sjpassoavend

20.33 uur

WDZ Sjpasstempel

De Road va Veer heeft een wijziging ondergaan, hij staat dit jaar voor het eerst onder leiding van President Roy Kisters. Roger Wetzels heeft op de WDZ Carnavalsavond in februari zijn ambt als President neergelegd.
De mannen hebben voor een aansprekend en gevarieerd programma gezorgd met een keur aan artiesten, waarbij het publiek meegenomen wordt in diverse muzikale stijlen.
De opening van de avond wordt traditioneel verzorgd door de ex WDZ Prinsen die het WDZ-verenigingslied a capella ten gehore zullen brengen.
Vervolgens vindt voor het eerst het WDZ Tiëkezinge plaats onder muzikale begeleiding van Ronny Ron. Als de kelen eenmaal goed gesmeerd zijn en de stemming er helemaal inzit, treden twee winnaars van het LVK op, namelijk De Geliënde en Spik en Span.
Het duo Gipfel Power gooit de avond in een hogere versnelling, waarna een optreden volgt van Erwin, zeker geen onbekende in de WDZ familie.
In de afterparty laat Housemeister Ingo S. de WDZ carnavalisten kennis maken met electronic dance music.

Entreekaartjes á € 10,- zijn te verkrijgen bij de Road va Veer (Roy Kisters, Marc Keulen, Bert Schijns en Roger Wetzels) en uiteraard Senator Joep Wetzels.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina