hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ VETERINNEN

Een drietal speelsters van het vroegere damesteam kregen onlangs weer de kriebels om de voetbalschoenen op het groene tapijt aan te trekken en dat liefst natuurlijk op het vertrouwde stekje bij WDZ. Ze wilden graag een WDZ veterinnenteam bij elkaar krijgen om hiermee te gaan deelnemen aan de 30+ wedstrijden van de KNVB.
Voortvarend werd besloten om een aantal oud-speelsters te benaderen en het lukte wonderwel heel snel om een grote groep op de been te krijgen, liefst 14 speelsters maken nu al deel uit van de groep.
Een eerste kennismaking met elkaar en met trainer Math Dautzenberg vond plaats en enkele weken later bezocht de groep de WDZ jubilarissendag. Dit leverde een heel plezierige hernieuwde kennismaking met de WDZ familie en een aantal gezellige uurtjes op.
Op vrijdag 17 augustus start de groep met de eerste training. De trainingen vinden telkens op vrijdagavond plaats. Ook de wedstrijden worden op vrijdag gespeeld en wel in de vorm van een klein toernooi met vier teams. Op een half veld spelen de vrouwen zeven tegen zeven.
Interesse: Neem contact op met Nancy Degens-Theissen, telefoon: 06-506 465 28 of kom eens op vrijdagavond kijken.


Op de foto: Voorste rij van links naar rechts: Irene Bosch, Dunja Honings, Mandy Jacobs-Dortans, Melanie Volders en dochter Noa, Kris Grit.
Achterste rij: Diana van de Berg, Nancy Degens, Kim Verhoeve, Math Dautzenberg (trainer), Annie Flekken en Natacha Essers.
Op de foto ontbreken: Martine Schepers, Ilona Van de Berg, Ramona Vleugels, en Mariëlla Vleugels-Stuiver


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina