hoofdsponsor
subsponsoren

WDZJWESE TEËGE ALS EEN GROOT SUCCES

Op zondag 8 augustus werd op het WDZ sportpark uitgebreid gesport. De selectie werkte de eerste training van het nieuwe seizoen af en de WDZ vrouwen speelden hun eerste oefenwedstrijd tegen de vrouwen van UOW/LHC. Maar naast het sportief bezig zijn was het ook de bedoeling om met spinnen, hardlopen en wandelen geld in te zamelen voor het goede doel, de Stichting ALS Nederland. En zowel het sporten als het inzamelen van geld zijn een groot succes geworden.
Veel wandelaars begaven zich op weg om 5, 10 of liefst 20 kilometer af te leggen in ons prachtig Limburgs landschap. De hardlopers liepen rondjes van drie kilometer, drie rondjes was wel het minste, maar de doorgewinterde lange afstandslopers legden zeven rondjes oftewel een halve marathon af.
DONEREN KAN TOT 22 AUGUSTUS: KLIK HIER

Op het sportpark zelf gingen de spinners aan de gang. Drie kwartier lang werd per sessie het onderste uit de kast gehaald onder de bezielende leiding van Carla en Henk Reinders en dochter Lian.
En na elke sessie was het dweilen geblazen, want menig zweetdruppeltje kwam op de grond terecht. Een prestatie van formaat en dan te bedenken dat enkele deelnemers aan twee of drie sessies meededen.
Maar naast het sportieve resultaat was ook het financiële resultaat boven elke verwachting. Voor de start was de ambitie van het organiserende team om 1000 euro in te zamelen voor het goede doel. Maar zoals het een voetbalclub betaamt, kan de ambitie gaande de rit worden bijgesteld. Het streefbedrag werd bijgesteld naar 1500 euro en daar waren we op zondagavond ook alweer overheen.
Doneren kan nog tot 22 augustus, misschien kunnen we bedrag nog naar de 2000 euro tillen, dat zou toch fantastisch zijn.
Deze prachtige sportzondag zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van Carla, Henk en Lian Reinders van Fitline, Ron van Kerkhoff van Martin Slangen meubellogistiek en de vele vrijwilligers van WDZ die bij de voorbereidingen en de ondersteuning op de dag zelf betrokken waren. Heel veel dank hiervoor.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina