hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ VASTELOAVENDSOAVEND

De opening van de avond verrichtten traditiegetrouw de oud Prinsen met het WDZ lied. Mark Keulen nam afscheid als lid van de Raad van Vier, Ralph Schepers volgde hem op.
De eerste officiële daad op deze avond was de uitreiking van het Joode Juupje en die eer viel Mark Keulen ten deel voor al zijn verdiensten bij WDZ.
Het Dansmarieke Jana liet een mooie dans zien, gevolgd door zang van de groep Wa. Na deze optredens mocht Patrick Stommen zijn prinsenversierselen inleveren en trad hij toe tot de oud Prinsen. Na een korte pauze kwam Danny ( van Gelder ) met een geweldige buut, WDZ 2.0, waarin menig lid van de club ter sprake kwam. Het was voor alle aanwezigen lachen geblazen.
De oud Prinsen traden nog eens op met een nieuw geweldig lied. Dit lied vormde ook de introductie van de proclamatie van de nieuwe WDZ Prins en dat werd Roger van de Linden als prins Roger 2. Nadat iedereen hem gefeliciteerd had, volgden er nog twee optredens, van de Herringbiesere met de winnende Bocholtzer Schlager en ander liedjes en als slot act zoals vanouds Domm en Dööl. Er volgden nog enkele gezellige uurtjes op de muziek van DJ Donny.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina