hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ NAAR WEIHNACHTSMARKT TRIER

Op zaterdag 8 december organiseerde de WDZ kiencommissie een busreis naar Trier. Op de laatste kienavond in het voorjaar van 2018 won Nettie Keulders de hoofdprijs, een verzorgde reis naar de Weihnachtsmarkt in Trier. De kiencommissie bracht ook zelf de prijs ten uitvoer door de reis in samenwerking met WDZ sponsor Taxi van Meurs te organiseren.
Rond elf uur in de ochtend vertrok het gezelschap van vijftig personen met de bus vanaf de Bocholtzerheide. Op de heenreis werden onder leiding van kienmeesters Kees de Heus en Jo Schins drie rondes Bingo gespeeld.
In Trier aangekomen kon iedereen zijns weegs gaan, naar de Kerstmarkt, de Domkerk, de winkels of naar de kroeg of gewoon aan de wijnbar aanschuiven. Rond 18.00 uur was iedereen present in het restaurant Zum Domstein, waar in de Moselstube het diner geserveerd werd. Onder het eten werd onder leiding van meester cantor Wim Possen uit volle borst meegezongen met de liedjes uit de WDZ Liederenbundel.
Even voor negenen was het verzamelen geblazen en kon de thuisreis beginnen, waarbij de Liederenbundel nog geregeld ter hand werd genomen. Cantor Wim vertelde ook nog een humoristisch Kerstverhaal over het optuigen van de Kerstboom op Kerstavond.
Een uur voor middernacht was iedereen weer wel thuis met dank aan de prima chauffeur Harrie van Taxi van Meurs. Een prachtige dag waarvoor veel dank aan de organisatoren.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina