hoofdsponsor
subsponsoren

AFSCHEID VAN XAVIER EN BERT

Op zondag 7 mei speelde WDZ 2 in Hoensbroek tegen FC Hoensbroek de laatste competitie wedstrijd van het seizoen. Deze laatste wedstrijd betekende ook meteen de laatste wedstrijd voor trainer Xavier Vaessen en grensrechter Bert Schijns bij het tweede elftal.
Voor aanvang van de wedstrijd bood aanvoerder Jesse Canisius namens WDZ aan de coach van FC Hoensbroek 2, Peter Douma, een boeket bloemen aan, omdat het team de kampioen was van de klasse waar WDZ 2 in speelt.


Na afloop van de wedstrijd, die helaas met 4 - 1 verloren werd, ging het hele team bijeen staan in de middencirkel. Aanvoerder Jesse Canisius richtte het woord allereerst tot Xavier Vaessen. Na tweeënhalf jaar trainer te zijn geweest van het tweede elftal gaat Xavier nu naar RKSVB en gaat daar als hoofdtrainer aan de slag. Jesse dankte Xavier voor het goede werk dat hij geleverd heeft in de periode bij het tweede elftal en wenste hem veel succes bij zijn nieuwe job. Xavier bedankte hierna de groep voor de goede en prettige samenwerking.
Bert Schijns had enkele weken geleden aangegeven te willen stoppen als grensrechter. Ook hij werd bedankt voor het bijna altijd aanwezig zijn en de goede inzet als grensrechter en begeleider.
Tenslotte was het tijd voor de teamfoto en hierin speelde Xavier nog een grote rol. Hij posteerde de spelers op de goede plaats, zodat de fotograaf de spelers en de staf netjes op de foto kreeg.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina