hoofdsponsor
subsponsoren

JO9-2 KAMPIOEN

Op zaterdag 3 december is het JO9-2 team ongeslagen kampioen geworden. Met 9 overwinningen op rij en 103 gescoorde doelpunten zijn ze verdiend kampioen geworden. Het hele seizoen werd met veel passie en inzet gespeeld. De laatste wedstrijd zou eigenlijk uit gespeeld worden bij KCC1, maar ze kwamen graag naar ons toe om ons feestje compleet te maken. Er waren veel supporters aanwezig om ons team naar het kampioenschap te schreeuwen. Bij opkomst waren er fakkels te zien, een spandoek voor de kinderen, toeters en het opkomstlied waar Roda normaal mee het veld op komt. Onze tegenstander stond op het veld te klappen toen onze kinderen het veld opkwamen.


Na een nerveus begin waar het 1-1 stond werd in de laatste tien minuten voor rust nog even gas gegeven waardoor het met rust 5-1 voor WDZ was, na de pauze werd dit nog uitgebreid naar 10-1. Na het laatste fluitsignaal kon het feest beginnen, met natuurlijk kinderchampagne, confetti en fakkels. Daarna werden de trainers verrast door de kinderen, door samen met hun met kleren en al onder de douche te mogen gaan. Vervolgens ging het feestje in de kantine verder, waar de kinderen een kampioensshirt met naam en allemaal een eigen beker kregen. Ook was er voor de innerlijke mens gezorgd, er waren muffins gemaakt door een moeder, wafels en chips. De trainers kregen ook allemaal nog een klein bekertje uitgereikt. Daarna werden er nog een paar gezellige uurtjes doorgebracht in de kantine. Op zaterdag 17 december zal het O9 team een ereronde maken in de rust van de wedstrijd Roda - Utrecht. Zodat het kampioenschap nog iets extra's krijgt. Alle kinderen nogmaals proficiat met jullie behaalde resultaat.

Op de foto:
De spelers van links naar rechts: Lars Spirk, Joey Hodiamont, Angelica Clignet, Thijn Conjaerts, Jon Blezer, Reg Copier, Devin Quodbach en Keanu Bleijlevens.
De trainers van links naar rechts: Luuk Habets, Stan Blezer en Tim Quodbach.


Bron: Leiders JO9-2


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina