hoofdsponsor
subsponsoren

JUBILARISSENDAG

Op zondag 1 juli zette WDZ 10 jubilarissen uitgebreid in het zonnetje. Het begon allemaal met een prachtige mis in onze parochiekerk. Op het eind van de mis haalde pastoor Pisters de verdiensten van alle jubilarissen aan. De mis werd op bijzondere wijze opgeluisterd door zangkoor St. Joseph, een zegen voor het dorp, dat we een dergelijk koor hebben.
Na de koffietafel spraken een aantal WDZ leden de jubilarissen toe. In de verschillende verhalen waren de nodige anekdotes verwerkt. De KNVB reikte aan Jos Hamers een onderscheiding uit en de NKS aan Roger van der Linden en Roger Wetzels. Tijdens de drukbezochte receptie passeerden een kleine 200 personen de receptietafel.
Rond half drie kwam een eind aan het officiële gedeelte en mocht DJ Bram aan het werk om voor de juiste feeststemming te zorgen. Het bleef nog lang gezellig druk op het terras voor het clubhuis.
Dank aan pastoor Pisters, de acolieten, zangkoor St. Joseph, KNVB, NKS, bezoekers van receptie, organisatoren en medewerkers van de jubilarissendag, het was heel mooi.
Nu met deel 2 van de foto's.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina