hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ NEEMT LED VELDVERLICHTING IN GEBRUIK

Op vrijdag 7 februari nam WDZ de nieuwe LED veldverlichting op het hoofdveld in gebruik met een vriendschappelijke wedstrijd tegen Groene Ster.
Om half acht zegende pastoor Pisters de nieuwe installatie in en hij sprak de hoop uit dat deze mooie lichtinstallatie een bijdrage zou leveren aan de saamhorigheid in de vereniging en aan het gezamenlijk sportief plezier.
Na de feeërieke line-up met jeugdspelers en het scheidsrechtertrio met LED verlichting dankte WDZ voorzitter Huub Schepers alle vrijwilligers, alle subsidiegevers en alle bedrijven die de realisatie van WDZ de duurzame club mogelijk hebben gemaakt.
De Prinselijke Hoogheden Bart I en Thijn I van de Bócheser Vasteloavendsverein Kalk an de Books K.E. verrichtten de aftrap. WDZ speelde met een combinatie waarbij alle spelers van de selectieteams aan de bak konden tegen het als geoliede machine spelende team van Groene Ster. De thuisploeg werd op alle fronten afgetroefd, Groene Ster liet sterke staaltjes van het voetbalniveau van de derde divisie zien. Het was echt genieten geblazen voor de talrijke supporters.
Na afloop van de wedstrijd ging het feest in de kantine verder met de LED party. Een daverend feest dat recht deed aan de grote inspanningen die in het afgelopen jaar zijn verricht.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina