hoofdsponsor
subsponsoren

IN MEMORIAM FUNS MAASSEN

Op vrijdagmorgen 8 januari kregen we het droeve bericht, dat de avond tevoren ons lid Funs Maassen was overleden. Een bericht dat ons allen verdrietig stemde, we kenden Funs al zo lang.
Op 12 jarige leeftijd werd hij lid, samen met zijn vaste WDZ kompaan Ben Consten. Vorig jaar vierde hij nog zijn zestigjarig jubileum bij de club. Hij speelde in de jeugdteams en de seniorenteams en sloot zijn carrière af bij de veteranen. Maar het voetballen kon hij niet laten. Toen WDZ met wandelvoetbal begon, meldde Funs zich als een van de eersten aan. Nog niets van het plezier in het voetbal en zijn inzet bleek verloren te zijn.
Op donderdagavond was hij steevast in de kantine te vinden om een kaartje te leggen, zijn tweede grote hobby. En op zondag stond hij trouw langs de lijn samen met zijn vriend Ben. Het laatste jaar moesten we hem missen, een slopende ziekte hield hem weg van ons sportpark.
We blijven ons Funs herinneren als een vriendelijke en voorkomende man, altijd keurig in de plooi en altijd bereid tot een praatje. We wensen de familie veel sterkte bij het verwerken van het verlies van Funs.


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina