hoofdsponsor
subsponsoren

DRUK JEUGPROGRAMMA OP SPORTPARK NEERHAGERBOS

Op zaterdag was het drukte van jewelste op sportpark Neerhagerbos. De meeste van de jeugdteams speelden een thuiswedstrijd. De allerjongsten van de O7 en de O8 beten het spits af. Om negen uur begonnen de jongens en de meisjes van de O7 al. Als leeuwen werd gestreden, helaas gingen de vier partijen verloren, maar wie maalt daar nu om, het plezier staat voorop.
De O8 bond de strijd aan met de O8 van Langeberg. In een op en neer golvende wedstrijd trokken de WDZ spelers aan het langste eind. Het werd uiteindelijk een afgetekende 11-5 overwinning en dat ontlokte trainer Danny Dullens de uitspraak: "Het seizoen is nog jong, maar dit is een goed stel."
Na afloop was er ranja voor iedereen en natuurlijk zelfgebakken cake. En die lieten de opa's en oma's zich ook goed smaken.SPEL OP HOOG NIVEAU
Op een bewolkte en regenachtige ochtend speelde de WDZ O12 een spannende en hoogstaande wedstrijd tegen de sterke Scharn O12. Snel ging de bal heen en weer over het veld. Uiteindelijk hadden de gasten iets meer fortuin in de afwerking en keerden met een 3-5 zege op zak huiswaarts naar Maastricht.
Dank aan Nicolle Ormans voor de mooie foto's.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina