hoofdsponsor
subsponsoren

WD2.0MER GAAT VERDER

Vier tegen vier toernooi dag 3
Op de wat druilerige zondagmorgen startte Bert Schijns met ongeveer 20 deelnemers met de bootcamp. Ondertussen druppelden ook de deelnemers aan de derde ronde van het 4 tegen 4 toernooi binnen. Rond de klok van kwart over tien kon Kimberly Schröder het startsein voor het toernooi geven. De spelers kwamen wat moeizaam op gang, de mannen van de selectie waren blijkbaar nog niet helemaal hersteld van de grote schoonmaak van de vele reclameborden langs de lijn, andere waren waarschijnlijk na lange tijd nog eens in de kroeg geweest.
Aan de derde aflevering namen 48 spelers deel. De rondes werden zonder enig probleem afgewerkt en na het middaguur konden we op een prima geslaagde toernooi dag terugkijken. Het moment van de prijsuitreiking door Kimberly Schröder was aangebroken. Er waren 4 winnaars. Op de derde plek eindigde Jop Bleijlevens, tweede werd Jeroen Hünen en op een gedeelde eerst plaats eindigden Tijn Clignet en Bert Vaessen.
Na de prijsuitreiking konden de deelnemers melden bij Eva en Hub Corneth, opa en oma van Jop Bleijlevens, voor een lekker kop soep.
De laatste ronde van het vierdaagse 4 tegen 4 toernooi wordt op zaterdag 12 juni gespeeld tijdens de Nationale Voetbaldag, aanvang van het toernooi om 14.00 uur.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina