hoofdsponsor
subsponsoren

EEN BLOEMETJE VOOR ONZE JUBILARISSEN

Helaas hebben we ook dit jaar moeten besluiten de jubilarissendag niet te laten plaatsvinden in verband met de vele beperkingen die ons zijn opgelegd vanwege de corona dreiging. Toch vonden we het belangrijk om net als vorig jaar de jubilarissen even in het zonnetje te zetten. Dit gebeurde op drie en vier september. Op vrijdagavond 3 september bezochten Oscar Van der Steen en Wim Lauvenberg de jubilarissen Jop Snackers, 25 jaar lid en Jan Vanhommerig, 40 jaar lid.


Op zaterdag 4 september gingen Jos Hamers, Roger Wetzels en Rachel Slangen eerst op bezoek bij Wim Lauvenberg, 40 jaar lid. Wim sloot aan bij het drietal en samen gingen ze naar Oscar van der Steen, 25 jaar lid. Ook Oscar werd verrast met en presentje en samen met hem ging het gezelschap naar Nancy Theissen, 25 jaar lid, Hans Cransveld, 25 jaar lid, Tim Ortmans, 25 jaar lid en Ramon Schokker, 25 jaar lid. Als laatste in de rij werd een bezoek gebracht aan Huub Schepers, 60 jaar lid.
Het spreekt vanzelf dat iedere jubilaris verguld was met het bezoek van de WDZ delegatie en dit gebaar bijzonder wist te waarderen.
Volgend jaar gaan we dan alle jubilarissen van 2020, 2021 en 2022 alsnog huldigen tijdens de jubilarissendag. Daar gaan we beslist een gezellige en mooie dag van maken.
De jubilarissencommissie Rachel Slangen, Oscar van der Steen en Wim Lauvenberg.

Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina