hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ VROUWEN SPELEN GELIJK IN BEKERWEDSTRIJD

Vandaag stond de tweede poulewedstrijd om de KNVB beker op het programma. De WDZ vrouwen speelden op het sportpark Neerhagerbos tegen de vrouwen van DBSV.
In de eerste helft ontspon zich een aantrekkelijke wedstrijd, het spel golfde op en neer met fraaie kansen aan beide zijden. Maar de lat hing in de weg of de bal vloog rakelings langs de verkeerde kant van de paal. Op het half uur kwam de thuisploeg op voorsprong. Esmée Muijrers speelde zich mooi vrij en schoot de bal snoeihard in de verre bovenhoek. Op slag van rust kwam alsnog de gelijkmaker. Keepster Sharon van Horck wist de bal in eerste instantie goed af te weren, maar was kansloos op de rebound.
In de tweede helft werden de gasten sterker en gaven in de verdediging niets meer weg. Kort na de drinkpauze kwam DBSV op voorsprong met een geplaatste bal laag in de hoek. Vijf minuten voor tijd begonnen de krachtminuten van Esmée. Eerst scoorde ze de gelijkmaker door de bal over de keepster heen hoog in de touwen te jagen en één minuut voor tijd stormde ze alleen op de keepster af. Ze schoot de bal langs de sluitpost, maar helaas ook vlak langs de verkeerde kant van de paal.
Op zondag 13 september ontvangen de vrouwen SHH uit Herten in de derde poulewedstrijd om de KNVB beker. De wedstrijd begint om 10.00 uur op het Sportpark Neerhagerbos.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina