hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ O13 KAMPIOEN

Op maandag 4 juni speelde de O13-1 hun laatste wedstrijd van de competitie tegen VV Chèvremont. Samen met SVN stond de O13-1, gelijk in verliespunten, bovenaan in de ranglijst. Om kampioen te worden moesten ze winnen. Ze zouden gelijk komen met een veel beter doelsaldo. Dus er hing wat spanning in de lucht!
Met bijna de gehele O13 categorie vertrokken we richting Kerkrade, waar wij de punten moesten pakken. De eerste 10 minuten van de wedstrijd kon je zien, dat er in de ploeg wat gezonde spanning hing en daardoor liep het in het begin van de wedstrijd moeizaam. Maar al gauw kwam de 0-1 voorsprong en voor het rustsignaal stond de stand al op 0-5 na geweldig samenspel en hard werken.
In de tweede helft kregen wij het even moeilijk en kwam de eerste tegengoal. Maar gelukkig herpakte WDZ zich en kregen ze weer veel kansen. Met 1-10 sloten ze de wedstrijd af.
Na de wedstrijd werd er ter plekke al gefeest met champagne en confetti. De trainers Rob, Lars, Patrick, Job en Nancy kregen een waterdoop op het veld. Het was prachtig om te zien dat er zoveel ouders, kinderen en supporters mee waren afgereisd naar Kerkrade! Geweldig!
In de kantine hebben de kids en ouders nog een uurtje doorgefeest. De ouders hebben gezorgd voor een hapje en een leuke traktatie voor de kinderen. Op de planning staat nog een toernooi en een gezellige afsluiting op 30 Juni.Film met dank aan Nicolle Ortmans.


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina