hoofdsponsor
subsponsoren

MINIVELDTOERNOOI TIJDENS WDZESTIG

WDZestig biedt een gevarieerd muzikaal programma op het festivalterrein, maar ook volop sportieve activiteiten. Zo vinden het Vvwdz Miniveldtoernooi en het veteranentoernooi plaats tijdens het feestweekend, op zaterdag 24 augustus.
Laat jij je kunsten normaal gesproken in de kelderklasse zien, voetbal jij op een iets hoger niveau, of voetbal je helemaal niet, maar vind je het gewoon leuk een balletje te trappen? Dat maakt voor het WDZestig miniveldtoernooi niet uit. Het draait namelijk allemaal om sportiviteit en gezelligheid!
In wedstrijden van 5 tegen 5 gaan vrouwen en mannen in twee categorieën (35- en 35+) de strijd aan. Het toernooi start rond 15.00 uur.
Aangezien het WDZestig is, is het miniveldtoernooi dit jaar meer dan alleen voetbal. Tussen de velden zal op het buitenpodium de hele middag livemuziek gemaakt worden. Eerst fijne lounge muziek om in het zonnetje bij te komen van de inspanningen, maar zodra de spanning op de velden stijgt, zal ook het tempo van de muziek omhoog gaan. Kijk voor het muzikale programma op www.wdzestig.nl. Verder kan er in de foodstreet smakelijke energie getankt worden. Aansluitend aan het miniveldtoernooi gaat de Tribute Night in de feesttent van start.
Het inschrijfgeld voor het miniveldtoernooi bedraagt € 37,50 per team. Voor ieder team geldt de aanbieding om bij de inschrijving maximaal 10 entreekaarten voor de Tribute Night te kopen voor de helft van de entreeprijs. Er is een early-bird voordeel tot 15 juli. Deze teams ontvangen een kaart met consumptiebonnen (om de eerste wedstrijdstrijdspanning weg te kunnen drinken). Teams kunnen zich (zolang er nog plaats is) inschrijven tot 10 augustus.
Het aanmeldformulier is te vinden op: www.vvwdz.nl.
Meer informatie via miniveldtoernooi.wdz@gmail.com en https://www.facebook.com/miniveldtoernooi.wdz
VOOR INSCHRIJVEN GEBRUIK DE KNOP MINIVELDTOERNOOI 2019Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina