hoofdsponsor
subsponsoren

SEIZOENSAFSLUITING JEUGD

Op zaterdag 3 juli sloot de WDZ jeugd een bewogen seizoen af. Het seizoen begon zo mooi, maar algauw was het met wedstrijden en trainingen afgelopen. Gelukkig kon de jeugd alweer snel met trainen beginnen en daar werd gretig gebruik van gemaakt, mede dankzij de grote inzet van het jeugdkader. We hebben in juni nog enkele wedstrijden kunnen spelen tegen teams van andere clubs en dat in het kader van de Regiocup.
De diverse jeugdteams hebben inmiddels op eigen wijze al een leuk einde aan het seizoen gemaakt, maar afgelopen zaterdag was dan het gezamenlijk feest en een feest dat was hetÖ!
De organisatie had een geweldig spellencircuit uitgezet met als onderdelen tobbedansen (WDZeiknat), touwtrekken, spijkerbroek hangen, penalty schieten, verkleedspel, limbo dansen, strandbal race en tijgeren. Voor de oudere jeugd was er voethonkbal op heel aparte wijze. De uitvoering is moeilijk te omschrijven, je moet er eigenlijk bij zijn geweest, maar de foto‘s spreken voor zich.
Met een broodje hamburger, curryworst of frikandel en een drankje werd het feest afgesloten.
Dank aan de organisatie voor deze prachtige dag, maar ook dank aan het hele jeugdkader voor hun geweldige inzet in het afgelopen moeilijke seizoen. De pet heel diep af!
Foto‘s: Nicolle Ortmans, Huub Schepers en Silke Janssen.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina