hoofdsponsor
subsponsoren

ANDRÉ HALL NIEUWE TRAINER VOOR WDZ VROUWEN

Een nieuwe trainer? De WDZ vrouwen hadden toch al een nieuwe trainer, zult u denken. Ja, dat was zo, maar Pascal Hammer heeft alsnog afgezegd om voor hem moverende redenen.

De nieuwe trainer stelt zichzelf voor:
Mijn naam is André Hall, ben getrouwd met Michelle en woonachtig in Kerkrade. Ik heb twee dochters en drie kleinkinderen. En ben werkzaam bij de NATO als Inkoper.
Als speler heb ik in een ver verleden bij SV Coriovallum, Fortuna, EHC en KEV gespeeld.
Ben als trainer voornamelijk actief geweest bij de mannen in de 6e, 5e en 4e klasse, bij vv Haanrade, KCC, Nijswiller en Kakertse Boys. Heb in een grijs verleden ook ervaring opgedaan bij het vrouwenteam van Haanrade. Sportief gezien was deze periode misschien allemaal wat minder, maar wel erg leerzaam en bovendien qua beleving, enthousiasme en plezier gewoon top.


Het is natuurlijk niet het ideale moment om in te stappen, maar na een kennismakingsgesprek met de VTZ commissie en een training met de WDZ vrouwen hield ik er wel een goed gevoel aan over. Heb het gevoel dat ik met een hechte groep te maken krijg waar - los van de kwaliteit - genoeg beleving en enthousiasme in zit en die bereid is om ‘stapjes‘ te maken.
Ik vind het ook belangrijk dat we ons fatsoenlijk gedragen en respect tonen - niet alleen tegenover de WDZ familie, maar ook tegenover de tegenstander en scheidsrechter.
Ik zal veel aandacht besteden aan de coördinatie en techniek, immers steeds meer de ‘baas‘ worden over de bal is toch de basis. Zie graag veel beweging over het hele veld, vandaar dat ik streef naar een superfitte groep waar de passie en plezier vanaf spat.
Ook vind ik het directe resultaat niet het belangrijkste, maar Ik wil wel zien dat de speelsters progressie boeken en zichzelf blijven ontwikkelen. Voorts hecht ik veel waarde aan de sfeer en aan het teambelang - dit gaat altijd voor het persoonlijk belang - jezelf kunnen wegcijferen en/of opofferen voor het team dat is het kunstje!
Met meer dan 20 speelsters gaan we aan de gang onder het motto: Met de beste speelsters win je een wedstrijd, maar met het beste team win je een competitie! Wil aan de slag met speelsters die de wil, bereidheid en motivatie aan de dag leggen om er samen ‘chocolade‘ van te maken. Hier ligt een behoorlijke uitdaging, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik met WDZ een goede combinatie zal kunnen vormen en de ambitie van de dames waar zal kunnen maken!
Sportieve groet,
André HallGeplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina