hoofdsponsor
subsponsoren

SPONSORAVOND WDZESTIG

Op maandag 3 juni werden in het kader van de WDZestig sponsoravond sponsors, leden van het feestcomité WDZestig en WDZ vrijwilligers door de hostessen van Wiertz Personeelsdiensten ontvangen in de hoog burcht van licht en geluid van Highlite International.
Voorzitter Roger Wetzels opende de avond in deze indrukwekkende omgeving, waarna hij het woord gaf aan Bocholtzenaar George Deswijzen Jr., die ons op een indringende wijze meenam in de wereld van fotografie, met name fotografie van de Tour de France, een mega spektakel, zo vertelde George. Met zijn verhaal, maar vooral in zijn foto‘s liet George zijn bevlogenheid in het vastleggen van kostbare momenten in de voor hem zo dierbare sport zien. Een voordracht om werkelijk stil van te worden. Chapeau George!
Na een korte pauze liet Highlite haar technisch kunnen zien in een magistrale geluids- en lichtshow.
In de tweede helft van de avond sprak als eerste Wim Possen, voorzitter van het feestcomité WDZestig, over het programma van het komende jubileumfeest. Vervolgens kreeg scheidsrechter Roelof Luinge het woord. In een wervelende stroom van woorden reeg hij de ene na de andere anekdote aaneen over zijn bonte belevenissen in de voetbalwereld. Begonnen als jeugdscheidsrechter in Paterswolde schopte hij het tot topscheidsrechter van de FIFA. Onvoorstelbaar hoeveel details hij zich nog voor de geest kan halen van wedstrijden, maar bovenal van personen op en rond de velden en van belevenissen op feesten na de wedstrijden.
Voorzitter Huub Schepers legde tenslotte in het kort de nodige verbanden tussen de verhalen van de sprekers en het reilen en zeilen binnen de voetbalvereniging WDZ.
In de derde helft werd nog lang nagepraat door de bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje, perfect verzorgd door cateraar Raymond Vaessen.
Dank aan alle medewerkers en bezoekers van deze gedenkwaardige avond.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina