hoofdsponsor
subsponsoren

JAN WEIJERS MEMORIAL ZAALVOETBALTOERNOOI

Op oudejaarsdag werd het 32e WDZ Zaalvoetbal toernooi gespeeld in de sporthal Bocholtz. Het toernooi droeg nu voor de achtste keer de naam Jan Weijers Memorial Zaalvoetbaltoernooi. Acht teams namen deel, waaronder het team van het WDZ bestuur, een forse verhoging van de gemiddelde leeftijd van de deelnemers was het gevolg. Het toernooi was er niet minder spannend om en kende een heel sportief verloop.
Acht teams speelden in twee poules. In de kruisfinales speelden Boca Boches tegen Nog U Pils en Jong WDZ tegen ZVV Boo Boo. Beide eerstgenoemde teams gingen met de zege aan de haal en mochten in de finale uitmaken wie de sterkste was. In de finale trok Boca Boches met 5-1 aan het langste eind en mocht zich voor de derde maal achtereen winnaar van het toernooi noemen. Ze ontvingen uit handen van Patty Schijns de Jan Weijers wisseltrofee.
De eindrangschikking was als volgt: 1. Boca Boches, 2. Jong WDZ, 3. ZVV Boo Boo, 4. Nog U Pils, 5. Racing Henricus, 6. WDZ JO19, 7. Aowe Kino en 8. Frits Schrouff Jonge.
De organisatoren Harrie Kisters en Wim Mennens mogen terugkijken op een geslaagd toernooi met sportieve wedstrijden. De scheidsrechters Hub Beckers en René Flekken leidden alle wedstrijden vlekkeloos.


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina