hoofdsponsor
subsponsoren

TRAININGSSCHEMA WINTER VOOR BUITEN EN BINNEN

John Bindels heeft het trainingsschema voor de winter voor binnen en buiten opgesteld. Klik op Schema trainingen vanaf 1 november .
Graag aandacht van de leiders voor de volgende zaken:
- Voor te starten met trainen in de zaal eerst contact opnemen met John Bindels anders staan jullie voor een gesloten deur.
- We hebben een kast ter beschikking! Deze staat in de opslagruimte direct naast de gymzaal. Het is de vierde kast van links met nummer 82/4.
- De sleutels van de kast blijven in de sleutelkast van de beheerder is afgesproken. Op die manier heeft iedereen toegang als hij gaat trainen. Gewoon aan de beheerder de sleutel WDZ 82/4 vragen én weer terug ophangen.
- Er zijn 3 Erima hybrid indoor ballen aanwezig.
- Er is nog plaats in de kast voor andere spulletjes als hesjes enz. daar s.v.p. zelf voor zorgdragen naar eigen behoefte.
- Op dit moment is het erg belangrijk dat wij de coronamaatregelen strikt opvolgen. De beheerders en Heton willen dat extra benadrukken.
- Belangrijkste regels: maximaal 2 trainers, géén ouders in de hal, ook niet op tribune, maak zo min mogelijk gebruik van sanitaire voorzieningen.
WE WENSEN JULLIE VEEL SPORTPLEZIER.


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina