hoofdsponsor
subsponsoren

ONDERSCHEIDING VOOR TOOS

Tijdens de WDZ jubilarissendag op zondag 2 juli werd Toos Brands volkomen verrast door een KNVB functionaris. Zij ontving namelijk de KNVB waarderingsspeld in goud voor haar vele verdiensten voor WDZ en de voetbalsport in het algemeen. Ze was in het verleden een van de grote kartrekkers van het vrouwenvoetbal in de vereniging. Ze is jaren actief geweest in het WDZ jeugdkamp.
Ruim 25 jaar geleden begon leidster Toos Brands met sporten voor vier en vijfjarige kinderen. De jeugdige sporters kregen, de liefde van de Italianen voor kinderen kennende, een Italiaanse naam, de bambini.
Zie verder onder Lees meer.
Voor Toos stonden bewegen, lichaamsbeheersing en samen sporten altijd voorop. Op jonge leeftijd moet je kinderen niet meteen confronteren met een keuze voor een bepaalde sport, laat kinderen vooral kennis maken met samen bewegen, is de stelling van Toos.
In de loop der jaren werd het sporten van de kleintjes een groot succes. De leiders van de bambini hebben het zilveren jubileum uitgebreid met de kinderen gevierd met allerlei activiteiten, zoals een training met vriendjes en vriendinnetjes, een training met de oma‘s en opa‘s, een line up bij een wedstrijd van Roda JC, een demonstratietraining en line up voor de wedstrijd van WDZ 1 en een uitstapje naar de speeltuin op de Gulpenerberg. Feesten voor de kinderen dus, maar op zondag 2 juli was het heel terecht feest voor juffrouw Toos.

Toos met Kris en Ralph, zilveren jubilarissen en bambini van het eerste uur.


Bron: PR Commissie


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina