hoofdsponsor
subsponsoren

JUBILARISSENDAG 2017

Op zondag 2 juli zette WDZ 10 jubilarissen in het zonnetje tijdens een geslaagde jubilarissendag. De dag begon met een H. Mis in de parochiekerk. Deken Kuijer droeg de mis op, die het zangkoor St. Joseph op indrukwekkende wijze opluisterde.
Terug in het clublokaal bood de vereniging de jubilarissen en partners een koffietafel aan. Tijdens de daaropvolgende interne huldiging spraken de bestuursleden elk een jubilaris op bewogen en humoristische wijze toe. Op het eind van de huldiging kwam de grote verrassing, Toos Brands ontving uit handen van de KNVB functionaris Karel Knaps de KNVB waarderingsspeld in goud. Ontroerend waren de toespraak van de 87 jarige vader van Toos, die van zijn vrouw vergezeld werd, en de mooie woorden van schoonmoeder Brands.
Zie verder onder Lees meer.


Tijdens de drukbezochte receptie mochten de jubilarissen vele handen schudden en vele blijken van waardering in ontvangst nemen. Grote afvaardigingen van de WDZ selectie, de vrouwen en de veteranen feliciteerden de jubilarissen en bijzonder was de aanwezigheid van een grote delegatie van gymnastiekvereniging Wilhelmina die met name ďhun" jubilaris Jo Direcks kwam huldigen. Een grote groep familieleden en vrienden van de jubilarissen maakten het gezelschap compleet.
Een onvergetelijke dag waarvoor dank aan alle bezoekers en aan de organisatoren en medewerkers van de jubilarissendag.


Bron: PR Commissie


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina