hoofdsponsor
subsponsoren

VETERANENTOERNOOI KROM EN STIJF MILLEN 2019

Op zaterdag 1 juni heeft het WDZ veteranen elftal heren deelgenomen aan het zeer gerenommeerde veteranen toernooi Krom & Stijf in Millen / Riemst (B). Een toernooi van internationale allure met deelnemers uit Engeland, Duitsland en Limburg en een toernooi op zijn Belgisch: 3 sportvelden als biljartlakens, als ballenvanger de bar c.q. frietkot, jaren '70/80 muziek op de achtergrond.....een plaats waar onze Jungs zich helemaal thuis voelden.
We zouden 1 wedstrijd spelen tegen FC Recliners (Eng) oftewel FC Ligstoel of FC Sofa, een team uit de buurt van Bristol. Deze werd gewonnen met 2-1, waarbij wij een heuse gastspeler uit Eindhoven mochten begroeten, volgens mij was dat het neefje van Romario. Door een afzegging van een ander team echter waren wij genoodzaakt om een 2de wedstrijd te spelen, tegen een jeugdteam uit Houthalen (B). Maar dan wel tegen een heuse gage, drie dienbladen vol met Belgisch bier. De wedstrijd werd dik verloren, maar het bier smaakte er niet minder om.
Na de wedstrijd konden de heren en mee gekomen supporters gezellig napraten in de feesttent, alwaar Wir sind Spitze speelden. Al met al zekers voor herhaling vatbaar, maar dan wel gaarne een bus met airconditioning!
Joost MaresGeplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina