hoofdsponsor
subsponsoren

SEIZOENSAFSLUITING 2016

JEUGD
Op zaterdag 28 mei sloot WDZ het voetbalseizoen van de jeugd af met een groot spektakel op het sportcomplex. Het begon al om half een voor de jeugd. Op de velden was een groot spellencircuit uitgezet, waarin de jeugd hun onderlinge krachten konden meten.
Rond de 130 jeugdleden namen deel. Ze werden verdeeld in 18 teams met een gemengde leeftijdssamenstelling, variërend van 3 tot en met 14 jaar. De spelers van de C-jeugd fungeerden als teamcaptains. Negen spelleiders waren er om alles in goede banen te leiden. Onder aanvoering van de mascottes Juupje en Toppie werd het programma gestart met uit een gezamenlijke warming-up. Vervolgens kon begonnen worden aan de tien spelvormen. Balen vormden de rode draad per spel: reuzenballen, ballonnen, tennisballen, skippyballen, rugbyballen, voetballen, tafeltennisballen, strandballen en hockeyballen. Na afloop van de negende spelronde werd het actieve gedeelte afgerond met een sensationele survivalbaan.

Inmiddels kon de jury hard gaan rekenen om de einduitslag bekend te maken.
Vijftien teams eindigden op de vierde plaats, op de derde plek eindigde team Chelsea, team Ajax werd tweede en team PSV ging met de overwinning aan de haal.

SENIOREN
Op zaterdag 28 mei sloot WDZ het voetbalseizoen van de senioren af met een heel gevarieerd spellencircuit, uitgezet in het clubgebouw en op het voetbalveld. De ruim tachtig deelnemers waren verdeeld over 12 teams. Deze mochten beginnen met een aantal voorspellingen in te vullen over de komende Champions League finale. De ene helft mocht vervolgens binnen verder met de breintraining. Aan de hand van schitterende foto‘s en filmpjes met mascotte ‘t Juupje in de hoofdrol werd de kennis van de deelnemers over het reilen en zeilen van WDZ getest. De quiz mag met recht een topprestatie van de samenstellers genoemd worden en de foto‘s en films zullen nog vaak bekeken worden. De andere helft van de deelnemers mocht inmiddels buiten zijn behendigheid tonen in Jenga en met een pingpongballetje op het batje rondjes rennen over een wip. Toppunt van voetbalkunst was het trappen van de bal door een ring die vervoerd werd door een mensgroot kuiken op een brommer.
De honkbalclub uit Kerkrade verzorgde intussen een indrukwekkende clinic in honkballen, waarbij het werpen en slaan geoefend werd.

Na heel wat rekenwerk konden de winnaars bekend gemaakt worden, maar de exotische namen van de diverse
groepen heeft de schrijver deze niet kunnen onthouden. Of was het toch enige teleurstelling?HULDIGING KAMPIOENEN SEIZOEN 2015-2016
Na de prijsuitreiking van de seizoensafsluiting werden de kampioenen in de jeugdafdeling gehuldigd. WDZ voorzitter Huub Schepers feliciteerde de meisjes en jongens met hun prachtige prestaties waarmee het kampioenschap in hun klasse behaald werd. De B1, D1 en E1 werden najaarskampioen, de E2 en de E3 voorjaarskampioen.
Hij betrok in de huldiging met nadruk de jeugdleiders die vele uren steken in de vereniging om de jeugd met veel plezier te laten sporten. De kinderen die met plezier sporten en de mensen die dit week in week uit mogelijk maken zijn de ware kampioenen.


Bron: Pr-cie


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina