hoofdsponsor
subsponsoren

PAASHAAS BEZOEKT TRAINING

Op zaterdag 3 april bezocht de paashaas de training van de bambini, O7 en O8. De leiders hadden voor een passend programma gezorgd. In de eierrace kregen de kinderen een lepel waarop een paasei lag waarmee ze zigzaggend een parcours moesten afleggen. Als het ei viel, mochten ze opnieuw beginnen. Bij het wortelwerpen gingen de kinderen wortels gooien naar een paashaas van karton. Gooiden ze de wortel in de buik of in de mond van de paashaas, dan leverde dat punten op. En het moeilijkste kwam nog, de eierdans. Een duo moest met een paasei tussen de voorhoofden een parcours afleggen en dat ging natuurlijk niet zo heel gemakkelijk.
De hele training werd afgesloten met paaseieren zoeken en hierop storten de kids zich vol overgave. Na het zoeken kreeg elk kind een tweetal van de gevonden paaseieren mee in de papieren zak die rijk gevuld was met chocolade paasversnaperingen dankzij een gulle sponsoring van PLUS Bocholtz.
De razende reporters van WDZ tv Jesse en Danny zorgden voor een live reportage van het hele gebeuren.
Dank aan de sponsor, aan de organisatoren, de leiders, de paashaas,de reporters en de fotograaf voor deze prachtige morgen voor de kinderen.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina