hoofdsponsor
subsponsoren

SPETTERENDE CARNAVALSAVOND

Rond half negen op vrijdagavond 1 maart was de WDZ Narrentempel al aardig gevuld toen de Oud WDZ Prinsen, de Kabènese en de WDZ Vrouwen de aftrap van een grandioze feestavond deden. De programma onderdelen volgden elkaar in rap tempo op. Een kartonnen (de echte verbleef in Tokio) Prins Roger trad af en de oud WDZ-Prinsen verschenen in dameskleding om de proclamatie van de nieuwe prins aan te kondigen. Maar de Raad van Vier had een grote verrassing in petto, niet een prins, maar WDZ kreeg een heus prinsenpaar, Prinses Kyra I en Prins Lars I, dochter en zoon van Marion en Michel Nicolaije. Michel was overigens in 1982 de tweede WDZ Prins in de rij van 38 WDZ Hoogheden.
Prins en Prinses kregen de bij het ambt horende versierselen uitgereikt en een heel lange rij carnavalisten feliciteerden aansluitend het prinsenpaar.
Als eerste officiële daad overhandigden ze aan Jos Pluijmaekers het Jode Juupje voor zijn vele verdiensten voor onze vereniging.
Danny van Gelder stapte op het podium om in een humoristische buut heel wat bekende WDZ leden er eens flink door te halen, het zij hem vergeven.
Met de zang van de Geitenfokkers ging het programma verder en afgesloten werd deze prachtige avond als traditie met het duo Domm en Dööl uit Kelmis.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina