hoofdsponsor
subsponsoren

UITSTAPJE WDZ O13

We hebben het kampioenschap uitgebreid gevierd. Om het seizoen nu op een mooie manier af te sluiten maakten we op zaterdag 30 juni met de hele O13 een uitstapje.
Al vroeg in de morgen gingen we op pad naar gene zijde, zoals ze dat zo mooi in Vijlen zeggen en ze bedoelen daarmee aan de andere kant van het Vijlener bos. Om 11 uur begonnen we aan boerengolf bij ďParadijsvogels" in Cottessen. Boerengolf is geen gewoon golf, maar de golfclub is een bezemsteel met daaraan een klomp bevestigd. Het speelveld strekt zich uit over drie grote weilanden, waarin de schapen grazen. De leiders deelden de teams in en de meute trok de wei in. Ondanks de hitte was het wel goed te doen tussen de bomen.
Toen alle ballen in de holes waren geslagen en de teams weer binnen waren, kon de groep zich opmaken voor de tocht naar Happy Italy.
Hier mochten de kids zelf de pizza‘s beleggen, deze gingen in de oven en even later was het smullen geblazen. Als toetje kregen de kinderen een pizza Nutella.
We mogen terugkijken op een geslaagd team uitje met de O13. Dit hadden spelers en leiders wel verdiend na het mooie seizoen en het kampioenschap!Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina