hoofdsponsor
subsponsoren

OPROEP !! OPROEP !! OPROEP !!

Hebben jullie, helemaal in deze tijd, ook nostalgische gevoelens voor WDZestig? Denken jullie ook met heimwee terug aan dit memorabele feestweekend?
Komt dat ff goed uit! Dat betekent namelijk dat het tijd wordt om terug te blikken. En hoe doe je dat? Met foto's en filmpjes. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Stuur jouw foto's en filmpjes naar pr@wdzestig.nl, zodat we met z'n allen maximaal kunnen nagenieten.

LEES VERDER ONDER Lees meerStuur bijvoorbeeld je foto met Freddie Mercury, het filmpje dat je op ski's door de WDZchirmbar ging, dat je aan het crowdsurfen bent bij Erwin, je teamfoto van het miniveldtoernooi, het filmpje waarin je ongegeneerd hard mee aan het zingen bent in de WDZilent Disco, filmpjes van de jubilarissendag, de wedstrijd tegen FC De Rebellen, van The Dirty Daddies, van de lunch, van de voetbalclinic, van L.A.vation, van Wir Sind Spitze, van gewoon een chillmoment bij het buitenpodiumÖ jeetje wat was er veel te doen tijdens WDZestig. Nou ja, je snapt wat we bedoelen: alles mag ingestuurd worden! Niet alleen van optredens, maar vooral ook van sfeer, van mensen, van dansen, van bier drinken.
Waarom je jouw foto's en video‘s in moet sturen? WDZ komt met haar eigen streamingdienst: WDZflix. Via WDZflix worden er de komende tijden allerlei beelden geplaatst, om jullie in deze coronatijd te herinneren aan mooie tijden.
Daarnaast heeft jouw beeldmateriaal archiefwaarde, kan het gebruikt worden voor de aftermovie, maar je moet het vooral insturen zodat je bij het volgende jubileum kunt zeggen: Wow, ik ben niks veranderd, maar jij zag er toen nog jong uit!!
Dus pak je telefoon en stuur je beeldmateriaal naar pr@wdzestig.nl. Zorg er wel voor dat het in de originele bestandsgrootte is. Dat kunnen best grote bestanden zijn, dus stuur ze dan via WeTransfer door.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina