hoofdsponsor
subsponsoren

JAN WEIJERS ZAALVOETBALTOERNOOI

Op dinsdag 31 december vond in de sporthal aan de Wijngracht voor de 35e maal het WDZ zaalvoetbaltoernooi plaats, dat nu voor de elfde keer de naam van Jan Weijers droeg. Het toernooi blijft in trek en er is nog ieder jaar voldoende animo om deel te nemen., zowel door de jeugd als de senior voetballers en zelfs een enkele veteraan. Ook dit jaar namen naast de traditionele teams weer een paar nieuwe teams deel.
Op donderdag 19 december verrichtten Jos Franken en Marco Franssen de loting voor de indeling in twee poules. Het aantal deelnemers blijft redelijk constant, zo rond de zestig. Ook het aantal gescoorde doelpunten vertoont deze constante, zo rond de 65. Het toernooi verliep onder leiding van de scheidsrechters Hub Beckers en René Flekken heel sportief, nul tijdstraffen werden uitgedeeld. Wel raakten twee spelers geblesseerd, Noël Souren en Kai Ritt, die we een snelle genezing toewensen.
LEES VERDER ONDER Lees meerDe uitslag van het toernooi:
1. De Titelverdedigers
2. Boca Bóches
3. De Wegpiraten
4. Racing Henricus
5. Aowe Kino
6. Dubbel D United
7. Team Casper Horbach
8. De O19.
Voor de prijsuitreiking ontving Harrie Bloemen een Man of the Match shirt, aangeboden door enige leden van de selectie. De titelverdedigers mochten uit handen van Bert Schijns de Jan Weijers Wisselbokaal in ontvangst nemen.
Dank aan de scheidsrechters Hub en René, aan alle deelnemers en alle supporters, aan Eric Vervuurt voor de sponsoring en aan Eric, Annie en ? voor de bediening achter het buffet en last but not least veel dank aan Harrie Kisters en Wim Mennens voor de perfecte organisatie.
Huub Schepers. Foto‘s: Wim Lauvenberg en Wim Mennens.


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina