hoofdsponsor
subsponsoren

JAN WEIJERS MEMORIAL ZAALVOETBAL TOERNOOI

Op 31 december vond alweer de 34e editie van het WDZ zaalvoetbaltoernooi plaats dat voor de 10e keer onder de huidige naam werd gespeeld.
De animo voor deelname is ieder jaar hoog, van “oud" tot zeer jong (O17). Het aantal deelnemers is met rond de zestig mooi constant. In twee poules van vier werd gestreden. De loting hiervoor was op donderdag voor de Kerst verricht door Jan Schmets en Hans Cransveld.
Ondanks felle strijd kent het toernooi een sportief verloop, twee tijdstraffen moesten de scheidsrechters Hub Beckers en René Flekken dit jaar uitdelen en dat was voor het eerst in tien jaar. De straffen gingen ook nog eens naar “oude rotten", maar ja, de vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken.
Het aantal gescoorde doelpunten varieert enigszins in de jaren. Met een hoogtepunt van 75 in 2014, een dieptepunt van 55 in 2016, zat men nu op een gemiddelde van 62.
In de strijd om de derde en vierde plaats troefde Boca Bóches Peters old men af en in de finale bond Bie d‘r Ger Racing Henricus aan de zegekar. En zo kwam een eind aan de vier jaar durende hegemonie van Boca Bóches.
De volledige uitslag is:
8e O19, 7e Veldpiraten, 6e Nog U Pils, 5e Dubbel D United, 4e Peters Old Men, 3e Boca Boches, 2e Racing Henricus en 1e Bie d‘r Ger.
Vicevoorzitter Wiel Ramakers dankte de scheidsrechters Hub Beckers en René Flekken. Vervolgens kregen Math en Gina Wiertz een boeket bloemen aangeboden als dank voor hun jarenlange perfecte verzorging van voetballers en supporters. Zij verlaten per 1 januari café de Sporthal en Eric Vervuurt neemt het stokje over.
Tenslotte volgde nog de prijsuitreiking en mocht Ralf Baggen de Jan Weijers wisselbeker in ontvangst nemen.
Een prachtige afsluiting van het WDZ jaar met dank aan de organisatoren Harrie Kisters en Wim Mennens, die het allemaal weer perfect voor elkaar hadden.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina