hoofdsponsor
subsponsoren

SEIZOENSAFSLUITING JO7

Op vrijdag 30 juni was iedereen om kwart over zes aanwezig. Alle spelers, broertjes en zusjes, papa‘s en mama‘s hadden sportieve kleren aangetrokken. De organisatie stelde vier teams samen die de strijd met elkaar mochten aangaan. Diverse hindernissen moesten de deelnemers nemen, waarbij ook nog eens de snelheid van belang was.
Het eerste spel was het puzzel-modderspel. De deelnemers gingen over verschillende hindernissen om vervolgens in een zwembad met modder puzzelstukjes te zoeken.
Als tweede stond het kind-op-rug-pionnenspel op het programma. Hier moest geslalomd worden. De moeilijkheidsgraad hier was dat een ouder een kind op de rug moest nemen én het kind de bal ook nog eens moest vasthouden.Het derde onderdeel was het zonder-handen-balspel. Zonder de handen te gebruiken moest de bal tussen twee personen geklemd naar de overkant gebracht worden. Dit was nog niet zo gemakkelijk omdat het lengteverschil bij de meeste teams voor problemen zorgden. Maar de creativiteit van de teams om de bal naar de overkant te krijgen was geweldig om te zien.
Ondertussen was de barbecue al flink opgestookt en was het tijd om aan te schuiven. Iedere ouder had een superlekker bijgerecht gemaakt. Door de zware inspanningen had iedereen ook flink honger gekregen. Nadat de ijsjes en brownies waren opgegeten, werd nog een echte wedstrijd gespeeld tussen de kinderen en de ouders. Het was een zeer spannende wedstrijd die snel op en neer golfde. Er werd tot het uiterste gegaan om maar niet te verliezen. Er stond tenslotte eeuwige roem op het spel. Uiteindelijk wisten de kinderen toch de overwinning in de wacht te slepen door in de laatste minuut twee doelpunten meer te maken dan de ouders. Uitslag 17-15. Waarschijnlijk heeft de conditie het verschil gemaakt.
Tenslotte willen we alle kinderen en ouders bedanken voor het afgelopen seizoen. Wij kijken al uit naar het nieuwe seizoen en dan gaan we er weer een super jaar van maken.


Bron: Bart Wetzels


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina