hoofdsponsor
subsponsoren

WIM LAUVENBERG 20 JAAR BESTUURSLID

In januari 2000 trad Wim toe tot het WDZ bestuur. Op 18 jarige leeftijd werd Wim in 1981 lid en hij ging op de lagere teams spelen. Hij was de stervoetballer op het zesde volgens het illustere leidersduo Herman Hamers en Karel Wetzels. Maar Wim begon ook meteen als jeugdleider. In de negentiger jaren van de vorige eeuw werd hij leider van ‘t dreide en ‘t veerde elftal. Hij ging tevens als trainer van de lagere elftallen fungeren.
In 2000 dus bestuurslid. In het bestuur heeft hij zich bezig gehouden met sponsoring, activiteiten, PR en accommodatie. Heel wat materialen heeft Wim aangesleept en zelf de nodige kozijnen gemonteerd en ook weer gedemonteerd als de Road va Drei dat nodig vond voor d‘r Sjpassoavend. Al jaren fungeert hij als hoffotograaf van WDZ. Daarbij is hij organisator van de jaarlijkse jubilarissendag , vrijwilligersavond, familieavond, seizoensafsluiting en meer. Het mooie is, dat hij een hele periode samen met echtgenote Noëlle actief was in de voetbalclub.
Op oudejaarsdag kregen Wim en Noëlle bezoek van een bestuur afvaardiging. Als dank ontvingen ze een diner bon en bloemen. Wim en Noëlle, hartelijk dank!Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina