/

  Laatste nieuws

  WDZOMER VIER TSEZAME SJPORTE

  De evenementen van WDZomer zijn in volle gang. Prachtige uitingen van sportief bezig zijn in de zomer. En daarbij zijn de weergoden ons gunstig gezind. De wielrenners gaven het startschot voor WDZomer en de officiële aftrap volgde twee dagen later met een drukbezocht voethonkbaltoernooi.
  In de daaropvolgende week startte Wandelclub NOAD met de dinsdagavondwandelingen en op woensdag gaf tennisleraar Björn Elings de eerste tennisclinic op het complex van TC Bocholtz. Donderdagavond vond een vier tegen vier toernooi plaats van de O17 en O19.
  Vrijdag was de dag van de hoogtepunten. ’s Middags de eerste van de vijf jeugddagen, waarbij 65 kinderen de hele middag bezig waren met sporten en spelen. En ’s avonds de absolute kraker: WDZ – Roda JC. Een van de eerste wedstrijden in den lande waarbij publiek werd toegelaten. Een tour de force voor de organisatie, een ware happening was de beloning.
  Op zaterdag werd de boordevolle sportweek afgesloten met een bootcamp, verzorgd door Natascha Voncken van Let’s Move Heuvelland en met 22 deelnemers heel mooi bezocht.
  Er zit nog veel meer in het vat. Wandelen, fietsen, tennissen en de jeugddagen gaan gewoon door. WDZomaar gaat voor een avondvullend programma zorgen. Een voetbalclinic voor de jeugd, verzorgd door de Euregio voetbalschool, komt er. De hardlopers kunnen gaan rennen voor KIKA. Eric van der Luer gaat voor de jeugd van O17 en O19 trainen als een prof verzorgen. En geloof maar, dat is nog niet alles!
  Voor nadere informatie en inschrijven klik op de knop WDZOMER in de kolom hiernaast.

   
  17-06-2020

  LEIDER (SOMS MET LANGE IJ) VOOR VROUWENTEAM WDZ GEZOCHT!

  Heb jij net als onze nieuwe trainer André passie voor voetbal? Ben je op zoek naar ‘effe wat anders’ binnen de voetbal-sporttak? En ben jij niet bang voor vrouwen? Word leider van de WDZ Vrouwluuj!
  Het team bestaat uit ± 22 speelsters in de leeftijd van 18 tot 31 jaar, variërend van beginners die afgelopen seizoen gestart zijn tot speelsters die al heel wat jaartjes meegaan.
  Welke skills moet je hebben:
  • Samen met trainer André ben jij de motor van het enthousiaste Vrouwenteam van WDZ. Je vult wedstrijdformulieren in, regelt de wissels, zorgt ervoor dat de materialen net zo in vorm zijn als de speelsters…je bent als het ware de regelneef (of nicht) van het team.
  • Je kent de spelregels, want meestal ben je ook grensrechter.
  • Je bent minimaal 1 trainingsavond (het liefst 2) beschikbaar. Ook tijdens de wedstrijden op zondag stap je met het juiste been uit bed om ons positief te coachen.
  • Als je van een gezellige derde helft houdt, dan is dat natuurlijk een pré! Wat handig is om te weten: we trainen op dinsdag en vrijdag en spelen wedstrijd op zondag.
  Wil je meer weten over ons team? Lees onze verhalen op https://www.facebook.com/wdzvrouwenteam  
  Ben je enthousiast? Mail dan naar secretaris@vvwdz.nl.

  30-07-2020

  WDZOMER DENDERT DOOR

  We kunnen nauwelijks geloven dat ze nog geen twee weken geleden zijn begonnen, de activiteiten van WDZomer. Inmiddels is er al zoveel gebeurd, dat het lijkt dat we al enige maanden bezig zijn. Wat een prachtige activiteiten hebben we al mogen meemaken. Het begon alemaal met fietsen en voetbalhonkbal. Het ging verder met tennissen, wandelen, voetballen en bootcampen. Leuke voetbalactiviteiten bij WDZomaar. Hoogtepunten waren ongerwijfeld ook de jeugddagen en de voetbalclinics. Ach, het was gewoon allemaal even mooi, maar het gaat nog enige weken door.
  Hartelijk dank aan alle organisatoren en medewerkers voor hun enorme inzet voor onze familieclub, dank aan de meewerkende verenigingen, instelingen en scholen. Dank aan de gemeente voor hun ondersteuning.
  Nog eens lekker nagenieten met de foto's: Klik op de afbeelding.

  27-07-2020

  SELECTIE WEER AAN DE GANG

  Net iets meer dan twee weken vakantie voor onze selectie. Dat doet menige betaald voetbal organisatie niet na. Maar op zondag 2 augustus gaan de mannen van de selectieteams weer aan de slag. Om elf uur begint de eerste training voor het komende seizoen. Aan deze training is natuurlijk ook een groepsactiviteit verbonden. Wat? Dat houden we nog even geheim.
  Op zaterdag 8 augustus staat al de eerste oefenwedstrijd op het programma. We spelen dan tegen SV Zwart-Wit '19 uit ons buurdorp Eys. De wedstrijd begint om 19.00 uur en is voor publiek toegankelijk. De coronamaatregelen die voor ons complex gelden dienen in acht te worden genomen: Blijf thuis als je klachten hebt, blijf tijdens en na de wedstrijd buiten en blijf van elkaar af.
  VIER TSEZAME BLIEVE JEZONK!

  TRAININGSSCHEMA EN OEFENPROGRAMMA AANGEPAST!
  27-07-2020

  PROGRAMMA EERSTE BEKERRONDE

  DERBY'S IN EERSTE BEKERRONDE
  WDZ 1 heeft drie mooie affiches in de eerste bekerronde. Twee echte derby's, te beginnen op zondag 30 augustus in Lemiers tegen Rood Groen LVC '01. Een week later spelen we thuis tegen SV Zwart- Wit '19 uit Eys. Op 13 september sluiten we thuis af tegen een goede bekende, RKVVM uit Margraten.
  Het tweede elftal begint op 30 augustus thuis tegen GSV '28 2. Dan volgen twee uitwedstrijden, tegen de Leeuw 2 en tenslotte de derby tegen Sportclub '25 2.
  Voor WDZ 1 en 2 een mooi bekerprogramma, waar de supporters zich op verheugen.

  24-07-2020

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
   
   

  Kalender

  < september 2020 >
  zo ma di wo do vr za
  30 31 01 02 03 04 05
  06 07 08 09 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 01 02 03
   


   

   

   

   
  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren