/

  Laatste nieuws

  GULLE SPONSORING GRAUS BOUW

  Vader Rik Heinen van ons jeugdlid Kyann werkt bij Graus Bouw te Brunssum. Graus Bouw neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus door sponsoring van een aantal goede doelen en verenigingen. Daarnaast stelt Graus Bouw ook elk jaar een geldbedrag ter beschikking voor een goed doel of activiteit waar eigen medewerkers bij betrokken zijn. Daarom viel dit jaar WDZ in de prijzen en kon een fraai geldbedrag van € 400,- in ontvangst genomen worden. Een groot deel van het bedrag zal besteed worden aan het jaarlijkse WDZ Jeugdkamp en daarnaast zijn de voetballertjes van de O9 in gloednieuwe voetbalshirtjes gestoken. Dit laatste uiteraard met het trotse logo van Graus Bouw op de borst! WDZ dankt de firma Graus Bouw voor de fraaie geste.


  16-02-2020

  WDZ GOT VASTELOAVEND TALENT

  Op zaterdagmiddag 22 februari vindt het WDZ Carnavalsfeest voor alle jeugdspelers plaats. Het festijn begint om 14.11 uur en de nodige jeugdteams hebben zich al aangemeld voor een optreden, maar er kunnen er zeker nog bij. Optreden solo, als duo, trio enzovoort mag natuurlijk ook. Ook zijn die middag weer de nodige hoogheden aanwezig, zeker onze Keiridder Huub, Prins Bart I en Prins Thijn I en natuurlijk de WDZ Prins of Prinses (of allebei?). Broertjes en zusjes, mama‘s en papa‘s en oma‘s en opa‘s zijn allemaal welkom.
  Aanmelden voor een optreden bij Nancy Theissen, nancy.degens@hotmail.com. Doe mee en we maken er samen een heel gezellige middag van.

  07-02-2020

  CARNAVAL PARTY IN D‘R WDZ NARRETEMPEL

  Op vrieddig 21 fibberwaar is ‘t werm zoewied. ‘t Jeet loos mit d‘r WDZ vasteloavend op inge bombe oavend. Vier bejinne um 19.33 oeër. Vier junt zinge, danse en sjpringe. Vier krieje inge nuie WDZ-Prins of - Prinses of allebei. Inge perzoeën, deë vöal vuur WDZ deet, kriet ‘t Joode Juupje,
  De oad Prinse treëne óp, mer ooch Dom en Dööl oes Kelmis, Christian van Aubel, de Glitter Girls en de Herringbiessere zunt d‘rbei. D‘r diskjockey Eric zurgt tusjebei vuur jów moeziek. Dier komt toch ooch allemoal? Keëtjere jelde is niet nüedig, jeweun kome en mitdoeë.

  03-02-2020

  WDZ SPEURTOCHT, MELD JE AAN

  Nu we weer enkele jaren deze speurtocht hebben georganiseerd en alle wegen rondom ons kleine kerkdorp verkend hebben, is de tijd gekomen om ons speurdersinstinct buiten de gemeentegrens in te zetten.
  We gaan dus een klein stukje reizen om hierna een prachtig stuk Limburg te verkennen.
  Op vrijdagavond 6 maart 2020 willen we wel eens kijken of die doorgewinterde WDZ speurders niet verdwalen. Dit stukje reizen zullen we moeten doen met eigen vervoer, maar in overleg met het bestuur kijken we ook naar andere mogelijkheden. E.e.a. zullen we te zijner tijd met jullie communiceren.
  Vertrektijd van het eerste team zal ca. 19.30u zijn.
  LEES VERDER ONDER Lees meer


  15-01-2020

  KIENEN VOOR DE JEUGDKAMPEN

  Ook dit jaar gaan we weer op een drietal avonden kienen voor onze jeugdspelers. Zoals in de afgelopen jaren willen we graag de kampen voor de pupillen en de junioren een financieel steuntje in de rug geven. Verder ondersteunen we ook van harte de allerjongsten, de bambini.
  Het wordt als de voorgaande twee jaar een feest voor jong en oud. Ook dit jaar weer heel leuke prijzen, welwillend ter beschikking gesteld door een groot aantal sponsors.
  Enne… de cake in de pauze ontbreekt vanzelfsprekend niet.
  Dinsdag 17 maart, dinsdag 21 april en dinsdag 21 mei. We beginnen elke avond om 19.30 uur, de poort gaat om 18.30 uur open. Plaats reserveren is niet mogelijk.
  Een serie kost 5 euro, twee series 8 euro en drie series tien euro. Dit geldt uitsluitend als de series voor één en dezelfde persoon bedoeld zijn.
  We verheugen ons op uw komst.
  De kiencommissie.

  16-02-2020

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
   
   

  Kalender

  < september 2019 >
  zo ma di wo do vr za
  01 02 03 04 05 06 07
  08 09 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 01 02 03 04 05

  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren