/

  Laatste nieuws

  VOORBEREIDING WDZ SELECTIE

  De WDZ trainers hebben het voorbereidingsplan op het nieuwe seizoen alweer klaar. Nog enkele weken en dan gaan we weer van start. Op zondag 4 augustus start de selectie met een kennismakingsactiviteit. We verwelkomen enige nieuwe gezichten in de selectie, maar ook de complete trainersstaf is op de keeperstrainer na vernieuwd. Op zondag 1 september vindt de eerste ronde om de KNVB beker plaats en op zondag 22 september start de competitie.
  We wensen onze selectiespelers, trainers en begeleidingsstaf veel plezier in het komend seizoen. De start van de lagere teams en jeugdteams wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.
  KLIK HIERONDER VOOR HET SCHEMA VAN DE VOORBEREIDING.

  13-07-2019

  NIEUWE TRAINERS

  Op donderdag 4 juli ondertekende Martin Kremers het contract met WDZ als hoofdtrainer van de WDZ selectie. Hij gaat samen met Niek Vanweersch, de nieuwe trainer van het tweede elftal en zeker geen onbekende bij WDZ, en de nieuwe assistent trainer Dean Paas, de voetbaltechnische leiding van de selectieteams op zich nemen.
  Martin Kremers is 49 jaar, afkomstig uit Munstergeleen en is afdelingshoofd Fysieke Leefomgeving bij de gemeente Eijsden-Margraten. Hij was actief als voetballer bij SVM, BSV Limburgia, Geleen Zuid en weer bij SVM. Hij werd assistent trainer bij Caesar en hoofdtrainer bij SVM (4,5 jaar) en Haslou (2 jaar).
  We wensen de trainers, samen met onze keeperstrainers Jo Lux en Rico Gorissen veel succes, maar bovenal veel voetbalplezier in het komende seizoen.

  06-07-2019

  PELGRIMSTOCHT NAAR WITTEM

  Op zaterdag 3 augustus gaan we met een worst naar Wittem. Sinds mensenheugenis brengen gelovigen -als er iets te vieren valt- een worst naar het dichtstbijzijnde Clarissenklooster, met de vraag aan de zusters om te bidden voor goed weer. Dat de H. Clara vereerd wordt als beschermheilige tegen slecht weer heeft vermoedelijk met haar naam te maken. Het Latijnse clara betekent klaar, helder en een heldere hemel betekent goed weer! Maar natuurlijk wordt ook gevraagd om een goed verloop van het feest: plezierige samenwerking bij de voorbereiding en in álle opzichten een mooi feest.
  In Mechelen woonden zusters Clarissen. Toen de laatste zusters in 1998 vertrokken, hebben de zusters in Partij en de paters in Wittem in dank deze functie overgenomen.
  We verzamelen om 15.30 uur in de kantine van WDZ. Om 16.00 uur vertrekken we naar Wittem, waar we om 18.15 uur in de kapel ontvangen worden door de rector. Na een kort samenzijn gaan we per bus terug naar de kantine voor een gezamenlijke koffietafel.
  Iedereen kan mee, meld je wel even aan met het aantal personen via activiteiten@vvwdz.nl.

  13-07-2019

  VIER TSEZAME AN DUSJ

  Op zondag 25 augustus vieren we in de feesttent samen de H. Mis met als thema verbinden. Na deze viering gaan we samen aan tafel voor een uitgebreide lunch, waarbij het thema verbinden zeker nog her en der ter sprake zal komen.
  De H. Mis begint om half elf en om twaalf uur begint de lunch en met een goed gevoel en een goed gevulde maag kunnen we dan om twee uur aan de receptie beginnen.
  Je kunt je inschrijven voor de lunch met de knop ďInschrijven WDZestig Lunch" in de middelste kolom van de website.
  Je kunt ook kaarten (ook voor kinderen) verkrijgen bij:
  Bakkerij Dreessen, Wilhelminastraat 27, Bocholtz
  Plus Bocholtz, Gasthof 2, Bocholtz
  Parochiekantoor, Past. Neujeanstraat 8, Bocholtz (Di, Wo en Do van 9.30 tot 12 uur)
  Kantine WDZ, Neerhagerbosweg 5, Bocholtz (Do 20 - 22 uur, Zo van 11 tot 12 uur)
  Slagerij Meggie en Loek, Dorpstraat 16, Simpelveld
  De Witte Bazar, Dr. Poelsplein 3, Simpelveld
  Parochiekantoor, Pastoriestraat 15 Simpelveld (Di, Wo, Do en Vrij van 10 tot 12 uur)

  Voor de lunch vragen we een bijdrage van zes euro p.p. Kinderen tot en met twaalf jaar eten gratis mee, wel opgeven s.v.p., want ze hebben een stoel nodig.
  We willen graag rond 10 augustus het aantal deelnemers weten om dit aantal door te geven aan de cateraar.

  17-05-2019

  WDZ - RODA JC, EEN GROOTS FEEST

  Nog steeds zijn we diep onder de indruk van de prachtige avond rond de wedstrijd tegen Roda JC.
  Rond de achthonderd toeschouwers waren aanwezig op ons Sportpark Neerhagerbos en genoten van een leuke pot voetbal met natuurlijk ook de nodige mooie fotomomenten.
  Ons Juupje en René Trost verrichtten de aftrap van een partij, waarin de jongens van WDZ heel goed partij boden. Uiteindelijk werd het 0-7, maar na afloop was Roda JC trainer Jean Paul de Jong zeer te spreken over de kracht van onze selectie van eerste en tweede elftal. En die veer mogen de spelers en trainers zich toch op hun hoed steken. De Roda JC staf was vol lof over de organisatie van het hele gebeuren en sprak al over een mogelijke herhaling.
  Na afloop van het voetballen bleef het lang gezellig druk op het Sportpark, waarbij de band Wrong Connection en DJ Nico voor de muzikale noot zorgden.
  Kortom, een daverende afsluiting van het seizoen 2018-2019 en een uitstekende opwarmer voor het WDZestig festival.
  Dank aan allen die bij de organisatie van WDZ - Roda JC waren betrokken.


   
  08-07-2019

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
   
   
   

  Kalender

  < augustus 2019 >
  zo ma di wo do vr za
  28 29 30 31 01 02 03
  04 05 06 07 08 09 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31
  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren