/

  Laatste nieuws

  WDZ 'CLUB VAN HET JAAR 2021'

  WDZ en Triple TreaT uit Haarlem zijn uitgeroepen tot ‘Club van het Jaar 2021‘ in de categorie sport en cultuur. Zij kregen woensdagavond 9 juni de prijs overhandigd door Erben Wennemars en Typhoon tijdens een feestelijke Awarduitreiking in TivoliVredenburg. De 3e editie van de verkiezing kenmerkt zich door veerkracht. Ondanks de impact van corona zetten diverse clubs hun beste beentje voor en maakten met inspirerende initiatieven het verschil.

  10-06-2021

  REGIOCUP: HELLAS O14 - WDZ 014

  Op zaterdag 19 juni ging de jeugd van WDZ O14 naar Klimmen, op bezoek bij Hellas O14.
  Het werd een spannende wedstrijd, heerlijk voor de jeugd om weer eens in een soort competitiewedstrijd de krachten te meten met jeugd van hun leeftijd. De thuisploeg sloot de wedstrijd winnend af, maar wie maalt erom. Het plezier om weer wedstrijden te mogen spelen won het van alles.
  Foto’s: Nicolle Ortmans.

  22-06-2021

  REGIOCUP WEDSTRIJDEN VAN JONGSTE JEUGD

  Op zaterdagmorgen 12 juni speelden de WDZ jeugdteams O7 2 en 3 en O11 thuis in het kader van de Regiocup tegen teams van ESB, Heuvelland en Hellas. Helaas moest de O8 afhaken, omdat een aantal spelertjes thuis in corona quarantaine zaten.
  Het was heerlijk voetbalweer, het enthousiasme van de kinderen was enorm en aan weerskanten werd er driftig op los gescoord. Prachtig om te zien en dan is het toch des meer spijtig dat ouders en grootouders niet mogen meegenieten, terwijl op de voetbalvelden plek zat is om voldoende afstand van elkaar te houden.

  12-06-2021

  WD2.OMER 4 TEGEN 4 TOERNOOI DAG 4

  In het kader van de Nationale Voetbaldag werd op zaterdag 12 juni voor de vierde en laatste keer in het WD2.0MER 4 tegen 4 toernooi gespeeld. Voor deze aflevering van het toernooi hadden zich 40 deelnemers aangemeld. Op een van de velden speelden in het kader van de Nationale Voetbaldag de walking football spelers van WDZ met de nodige gastspelers die ook eens wilden proeven aan het wandelvoetbal. Ook zij speelden een toernooitje. Sport, spanning en gezelligheid gingen hand in alle wedstrijden die alle zeer sportief verliepen. Tijdens de pauzes was het behalen van de titel ďClub van het Jaar" hét gespreksthema.
  Zes rondes werden gespeeld en rond de klok van vieren was het toernooi ten einde en kon begonnen worden met de prijsuitreiking. Namens de organisatie bedankte Guido Schepers alle deelnemers. Vervolgens maakte hij de dagwinnaars bekend. Op de derde plek eindigde Pelle Bindels. De gedeelde tweede plaats was voor Jesse Lipperts en Rico Lauvenberg. Ook de eerste plaats moest gedeeld worden en wel door Rian Smeets en Stefan Diender.
  Hierna werd het algemeen klassement over de vier de toernooidagen bekend gemaakt. Derde werd Esmee Muijrers, tweede Rian Smeets en de 4 tegen 4 kampioen werd Jop Bleijlevens. Tot slot gaf Guido aan, dat dit zeker niet de laatste activiteit was in het kader van WD2.0MER. Nadere berichten over een aantal mooie en leuke activiteiten volgen zo spoedig mogelijk.

  12-06-2021

  SPORTEN OP WEG NAAR BIJNA HELEMAAL OPEN

  De dalingen in het aantal besmettingen zet gelukkig door. In de ziekenhuizen neemt nu ook de druk af. Maar laten we zeker niet te vroeg juichen, voorzichtigheid en oog voor veiligheid van ons allen blijft geboden.
  De overheid heeft besloten om versoepelingen verder door te voeren. De sportkantines en de de terrassen mogen open, hiervoor gelden dezelfde regels als voor de horeca. Teamsporters mogen samen sporten zonder 1,5 meter afstand, onderlinge wedstrijden zijn toegestaan. Jeugd t/m 17 jaar mag ook wedstrijden tegen teams van andere clubs spelen.
  Ook in de afgelopen maanden zijn de trainingen van jeugd en senioren van WDZ blijven doorgaan met inachtneming van de regels. Mooi om te zien dat hier ook goed van gebruik wordt gemaakt. Sporten in de buitenlucht is nu eenmaal essentieel voor onze fysieke en mentale gezondheid. Sporten in teamverband is natuurlijk heel leuk, maar ook in je eentje of in een klein groepje kun je sporten: ga wandelen, ga rennen, ga fietsen, ga dansen, ga fitnessen of wat dan ook, maar beweeg en het liefst buiten!

  13-10-2020

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
   
   

  Kalender

  < juli 2021 >
  zo ma di wo do vr za
  28 29 30 31 01 02 03
  04 05 06 07 08 09 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31


     


   

   
  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren