/

  Laatste nieuws

  DANK AAN WDZ VRIJWILLIGERS


  Dag in, dag uit zijn ze er, onze vrijwilligers. Het lijkt vanzelfsprekend, dat alles geregeld is in onze voetbalclu, maar zo vanzelfsprekend is dat heus niet. Vele handen zorgen er voor dat we onze hobby kunnen uitoefenen en dat doen ze allemaal op vrijwillige basis, zonder dat hiervoor vergoeding tegenover staat.
  Dank hiervoor aan de grote groep vrouwen en mannen die dit voor ons voor elkaar krijgen.
  10-12-2018

  WDZ NAAR WEIHNACHTSMARKT TRIER

  Op zaterdag 8 december organiseerde de WDZ kiencommissie een busreis naar Trier. Op de laatste kienavond in het voorjaar van 2018 won Nettie Keulders de hoofdprijs, een verzorgde reis naar de Weihnachtsmarkt in Trier. De kiencommissie bracht ook zelf de prijs ten uitvoer door de reis in samenwerking met WDZ sponsor Taxi van Meurs te organiseren.
  Rond elf uur in de ochtend vertrok het gezelschap van vijftig personen met de bus vanaf de Bocholtzerheide. Op de heenreis werden onder leiding van kienmeesters Kees de Heus en Jo Schins drie rondes Bingo gespeeld.
  In Trier aangekomen kon iedereen zijns weegs gaan, naar de Kerstmarkt, de Domkerk, de winkels of naar de kroeg of gewoon aan de wijnbar aanschuiven. Rond 18.00 uur was iedereen present in het restaurant Zum Domstein, waar in de Moselstube het diner geserveerd werd. Onder het eten werd onder leiding van meester cantor Wim Possen uit volle borst meegezongen met de liedjes uit de WDZ Liederenbundel.
  Even voor negenen was het verzamelen geblazen en kon de thuisreis beginnen, waarbij de Liederenbundel nog geregeld ter hand werd genomen. Cantor Wim vertelde ook nog een humoristisch Kerstverhaal over het optuigen van de Kerstboom op Kerstavond.
  Een uur voor middernacht was iedereen weer wel thuis met dank aan de prima chauffeur Harrie van Taxi van Meurs. Een prachtige dag waarvoor veel dank aan de organisatoren.

  09-12-2018

  BIERCANTUS

  De WDZ zangers komen weer bijeen en als de nodige liedjes meegezongen of meegebruld worden, dan dien je de keel wel regelmatig te smeren en dat gebeurt allemaal tijdens de Wintercantus oftewel de Biercantus. Op vrijdag 14 december organiseren de WDZ vrouwen deze happening voor de tweede maal. Gezien het grote succes van vorig jaar zullen de toegangskaarten snel op zijn, dus aarzel niet en koop kaartjes bij Eva Brands, Kimberly Schröder of Marc Schröder.
  En wie nou denkt dat het allemaal een zootje ongeregeld is zit er volledig naast. Tijdens de cantus worden de officiële (en strenge) cantusregels gehanteerd en bij overtredingen zijn de straffen niet mals. Daar kunnen de deelnemers van vorig jaar over meepraten.


  02-11-2018

  10E JAN WEIJERS MEMORIAL ZAALVOETBALTOERNOOI

  Ook dit jaar zal ons gezellige onderonsje, het Jan Weijers Memorial Zaalvoetbaltoernooi op oudejaars dag gehouden worden in de Sporthal Bocholtz en wel voor de tiende keer in het vaste programma en in de vertrouwde sfeer. De eerste wedstrijd begint om 10.00 uur en de prijsuitreiking staat gepland voor half vier.
  Inschrijven per team is alleen mogelijk via het formulier op het prikbord in de kantine. Er is plaats voor maximaal 8 teams en per team max. 8 deelnemers. Dus wees er snel bij, want vol is vol.
  Deelnemen is mogelijk voor WDZ-leden van 16 jaar en ouder. Dus niet alleen actieve spelers, maar ook veteranen, trainers, jeugdleiders enz. zijn welkom. Per persoon wordt er een bijdrage van € 3,00 gevraagd.
  Op het inschrijfformulier in de kantine kan ieder team aangeven of men gebruik wil maken van eigen shirtjes (opgave van de kleur) of van door WDZ beschikbaar te stellen shirtjes.

  Voor eventuele vragen kun je bij de organisatie terecht: Harrie Kisters, 06-83 65 93 15 en Wim Mennens, 06-57 32 72 05.

  15-11-2018

  WDZESTIG IN CARNAVALSOPTOCHT

  Meld je aan!
  2019 is een belangrijk jaar voor WDZ. Van 22 t/m 26 augustus vieren we ons zestigjarig jubileum onder de naam WDZestig. Dit pakken we groots aan, met een bomvol programma in een vernieuwend concept. We hopen dat heel Bocholtz tijdens dit weekend samen WDZestig viert. Maar dat is niet vanzelfsprekend. We kunnen alle leden dan ook goed gebruiken bij de promotie van WDZestig.
  Een belangrijk moment om ons als WDZ te presenteren aan het dorp is tijden de carnavalsoptocht op maandag 4 maart 2019. WDZ staat voor plezier, gezelligheid en saamhorigheid. Dat zullen we uitstralen door met een grote, kleurrijke, sfeervolle groep mee te lopen! We hopen stiekem dat we onze saamhorigheid laten zien door de grootste WDZ-groep ooit te vormen! Want met z‘n allen bepalen we het succes van WDZestig. En zo zorgen we er voor dat heel Bocholtz van WDZestig afweet en dat het een feest wordt dat niemand wil missen!
  Het thema van WDZestig is ‘Vier Tsezame‘ en daarom roepen we iedereen op om mee te lopen. Jeugd, senioren, veteranen, veterinnen, supporters, oud-leden, sponsoren, maar ook broertjes, zusjes, kinderen, kleinkinderen, vaders, moeders, opa‘s, oma‘s, neefjes, nichtjes.. afijn jullie snappen het: iedereen is welkom! Het mooiste is natuurlijk als je je meteen met je hele team of vriendengroep aanmeldt!
  Aanmelden kan uiterlijk tot 15 januari 2019. Meelopen kost slechts € 15,- per volwassene en € 10,- voor kinderen t/m 12 jaar. Je krijgt een kleurrijk pak in de WDZestig kleuren, drinken, hapjes, muziek en een onvergetelijke optocht! (Na carnaval lever je het pak weer in).
  Aanmelden kan persoonlijk bij Jacqueline Lipperts, maar ook via e-mail h.lipperts@home.nl of door te bellen met 06-300 60 540.
  Vier Tsezame! WDZestig keer alaaf!


  18-11-2018

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
   

   

  Kalender

  < juli 2018 >
  zo ma di wo do vr za
  01 02 03 04 05 06 07
  08 09 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 31 01 02 03 04
  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren