/

  Laatste nieuws

  IN MEMORIAM FRANS KNOPS

  Op vrijdagavond 17 augustus is ons zeer gewaardeerd lid Frans Knops overleden. Frans was acht jaar leider van het eerste elftal en vijftien jaar voorzitter. Onder zijn energieke leiding groeide WDZ sterk en werd een bloeiende vereniging. Een tweede speelveld kwam er en een fraaie kantine. Ook in het nevengebeuren was Frans bijzonder actief als organisator van speurtochten, carnavalsavonden en deelname aan de carnavalsoptochten. Hij draaide ruim vijftien jaar samen met zijn vrouw buffetdiensten in de kantine en was vele jaren verantwoordelijk voor het beheren van de financiën van de kantine. In de laatste jaren voor zijn ziekte was Frans elke maandag van de partij bij de onderhoudsploeg van de accommodatie.
  Wij verliezen in Frans een waar clubicoon. We wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte in het verwerken van het verlies van Frans.
  De plechtige uitvaartdienst is op donderdag 23 augustus om 11.00 uur in de parochiekerk in Bocholtz. De WDZ leden worden verzocht om rond half elf te verzamelen aan de kerk, we zullen plaatsnemen in de rechter zijbeuk.
  19-08-2018

  SEIZOENSOPENING EN KICK-OFF JUBILEUMJAAR WDZ

  Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en traditiegetrouw wordt dat gestart met de seizoensopening. Maar dit jaar is niet zomaar een jaar. Na afloop van het voetbalseizoen 2018-2019 viert WDZ haar zestigjarig jubileum! En dat jubileumjaar gaan we op 24 augustus intiem en sfeervol aftrappen, met een mini-festival!
  Om 19.00 uur wordt gestart met een miniveldtoernooi. En alle leden worden uitgenodigd om hieraan mee te doen! Alle deelnemers – of je nou van het eerste, tweede, derde, vierde, vrouwenteam, de veteranen, veterinnen, walking-footballers, bestuurslid, de wandelclub, de kaarters, maandagploeg of Alfa-vrienden bent – worden gemixt in een aantal teams. Deze teams gaan op een vriendschappelijke en sportieve wijze de strijd met elkaar aan. Toeschouwers zijn uiteraard ook van harte welkom!
  Het toernooi zorgt er voor dat de spieren opgewarmd zijn en dat is maar goed ook, want vanaf 21.00 uur is het dansen geblazen! Maar niet voordat het jubileumjaar officieel is aftrapt. Want bij een jubileum horen uiteraard een prachtig logo, een krachtige slogan en een knallende openingsactie!
  Nadat deze onthuld zijn, dompelen we ons onder in festivalsferen. Met live-muziek, dj, sfeervolle aankleding, een buitenbar en een foodtruck zijn alle ingrediënten voor een prachtige opening van het jubileumjaar aanwezig. Kortom, dit wil je niet missen!

  30-07-2018

  TRAININGEN GAAN BEGINNEN

  Het gesloten seizoen van de velden loopt zo langzamerhand ten einde. Begin augustus kunnen we weer op het groene gras terecht. En dat het gras zo mooi groen is, is te danken aan de enorme inzet van een groepje vrijwilligers, die van 's morgens heel vroeg tot 's avonds heel laat onze velden beregend hebben, hoed af voor deze mensen.
  We kunnen dus weer beginnen met het dringende verzoek de doelgebieden voorlopig te ontzien.
  De trainingsaanvang van diverse teams voor zover deze zijn doorgegeven aan PR.
  Vrouwen zondag 5 aug. 09.00 uur
  Lagere teams donderdag 9 aug. 20.00 uur
  Selectie zondag 12 aug. 12.00 uur
  Veterinnen vrijdag 17 aug. 20.00 uur
  O19 t/m O7 zaterdag 18 aug. 09.30 uur
  30-07-2018

  VROUWENTEAM IN DE STARTBLOKKEN

  De huidige selectiegroep van 22 speelsters, bestaande uit alle speelsters van het afgelopen seizoen & de 3 nieuwkomers, Fee Palmen, Kayra Fröls en Lieve Wintraecken, staat te popelen om te beginnen aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Op zondag 5 augustus start het team met de 1ste training en op zondag 19-8 staat al de eerste oefenwedstrijd, thuis tegen vv Sittard, op het programma. Vervolgens zijn er nog 2 pittige oefenwedstrijden gepland, op dinsdag 21-8 spelen de vrouwen thuis tegen 4e klasser RKSVB (Ubachsberg) en op zondag 26-8 uit tegen 3e klasser vv Keer. Ook de te spelen bekerwedstrijden, gepland op de zondagen 2, 9 en 16 september, vormen een ideale voorbereiding op de 1ste competitiewedstrijd op zondag 23 september.
  Gezien de (voorlopige) competitie indeling zullen er dit seizoen weer interessante competitiewedstrijden op het programma staan, want naast de reeds bekende tegenstanders (Leonidas Wolder, SVO DVC, SVME, Geertruid, Schimmert, RKMVC en sv Geuldal/Sibbe) zijn aan deze groep ook de teams van Rood Groen LVC‘01, sv Simpelveld/Sportclub‘25, GSV‘28 en Chèvremont toegevoegd.
  21-07-2018

  WDZ VETERINNEN

  Een drietal speelsters van het vroegere damesteam kregen onlangs weer de kriebels om de voetbalschoenen op het groene tapijt aan te trekken en dat liefst natuurlijk op het vertrouwde stekje bij WDZ. Ze wilden graag een WDZ veterinnenteam bij elkaar krijgen om hiermee te gaan deelnemen aan de 30+ wedstrijden van de KNVB.
  Voortvarend werd besloten om een aantal oud-speelsters te benaderen en het lukte wonderwel heel snel om een grote groep op de been te krijgen, liefst 14 speelsters maken nu al deel uit van de groep.
  Een eerste kennismaking met elkaar en met trainer Math Dautzenberg vond plaats en enkele weken later bezocht de groep de WDZ jubilarissendag. Dit leverde een heel plezierige hernieuwde kennismaking met de WDZ familie en een aantal gezellige uurtjes op.
  Op vrijdag 17 augustus start de groep met de eerste training. De trainingen vinden telkens op vrijdagavond plaats. Ook de wedstrijden worden op vrijdag gespeeld en wel in de vorm van een klein toernooi met vier teams. Op een half veld spelen de vrouwen zeven tegen zeven.
  Interesse: Neem contact op met Nancy Degens-Theissen, telefoon: 06-506 465 28 of kom eens op vrijdagavond kijken.


  Op de foto: Voorste rij van links naar rechts: Irene Bosch, Dunja Honings, Mandy Jacobs-Dortans, Melanie Volders en dochter Noa, Kris Grit.
  Achterste rij: Diana van de Berg, Nancy Degens, Kim Verhoeve, Math Dautzenberg (trainer), Annie Flekken en Natacha Essers.
  Op de foto ontbreken: Martine Schepers, Ilona Van de Berg, Ramona Vleugels, en Mariëlla Vleugels-Stuiver
  11-07-2018

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
   
   

   

  Kalender

  < juli 2018 >
  zo ma di wo do vr za
  01 02 03 04 05 06 07
  08 09 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 31 01 02 03 04
  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren