/

  Laatste nieuws

  IN MEMORIAM ANNEMIE THEWISSEN-ERENS

  Op vrijdag 22 mei bereikte ons het droevige bericht dat ons lid Annemie Thewissen-Erens was overleden. Bijna 25 jaar was Annemie lid van WDZ en we kennen haar als een altijd opgewekte en behulpzame vrouw. Bij veel activiteiten van WDZ was ze aanwezig en hielp mee waar het nodig was. We zullen haar missen en we wensen Wiel en de kinderen en kleinkinderen veel sterkte bij het verwerken van het verlies van Annemie.
  De crematie vindt a.s. donderdag 28 mei om 12.00 uur in besloten kring plaats. Dit in verband met de corona maatregelen.

  De familie stelt het bijzonder op prijs als jullie donderdag om 12.00 uur een kaarsje laten branden voor Annemie. 
  23-05-2020

  BEN JIJ DE GROOTSTE WDZESTIG KENNER TER WERELD?

  Kom erachter op vrijdag 19 juni om 20.00u tijdens De Grote WDZestig Quiz!

  Het zestigjarig jubileumfeest van WDZ was een groot succes. Maar wat weet jij er nog van? Met maffe vragen, interessante weetjes, veel uniek beeldmateriaal van het feestweekend en verrassende pauze acts wordt het een uitdagende, maar vooral ook heel gezellige quiz om jouw kennis te testen.

  Iedereen kan aan de quiz mee doen, dus ook niet WDZ-leden. Speel in je eentje mee om te laten zien dat jij de grootste WDZestig kenner van het gezin bent. Of trommel je vrienden op en speel de quiz samen. Als het maar binnen de coronamaatregelen past. Enige kennis van WDZestig heb je wel nodig, want zoals de naam doet vermoeden gaan de vragen over WDZestig. Dus ben je er geweest, dan kun je zeker mee doen! Ben je er niet geweest? Ook geen probleem, de vragen zijn dan wellicht wat moeilijk, maar je komt een hoop te weten over WDZestig.
  LEES VERDER ONDER Lees meer

  22-05-2020

  EEN ZATERDAG VOL JEUGDVOETBAL

  We mogen nog geen jeugdwedstrijden spelen en de trainingen zijn pas weer begonnen, maar het plezier in voetballen is gebleven. Dat bleek op zaterdag 16 mei, een hele dag vol jeugdvoetbal van de WDZ O7 t/m O13 en dat met leeftijdgenootjes uit het dorp. Het stralende zonnetje zorgde voor extra motivatie om er weer eens lekker tegenaan te gaan. Naast de doordeweekse trainingen is ook komende zaterdag weer een hele dag jeugdvoetbal, waarbij vriendjes en vriendinnetjes en alle kinderen die een balletje willen trappen van harte welkom zijn. Kijk op de WDZ website: www.vvwdz.nl voor meer informatie en geniet alvast van de foto's.

  16-05-2020

  JEUGD EN SENIOREN TRAINEN WEER

  Vanaf maandag 4 mei zijn de trainingen van de WDZ jeugd weer begonnen en vanaf maandag 11 mei kunnen ook de seniotren weer aan de slag. Er wordt voorlopig even op het kleine oefenveld gespeeld, omdat de speelvelden en het trainingsveld nog rust nodig hebben na het jaarlijks groot onderhoud. Er zijn adviezen opgesteld voor de ouders, de spelers en de trainers, waarin de landelijke adviezen strikt gevolgd worden. Op het sportpark Neerhagerbos zijn de nodige aanpassingen aangebracht om veiligheid zo goed mogelijk te garanderen. De jeugd kan samen trainen waarbij de afstandsnorm van 1,5m voor de jeugd t/m 12 jaar niet geldt, voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar en de senioren geldt deze wel.
  De jeugdcommissie heeft samen met de jeugdleiders een concept trainingsschema voor de jeugd opgesteld, de commissie VTZ stelt een schema voor de senioren op. Vanaf 16 mei traint de jeugd ook op zaterdag. Het is de bedoeling dat deze trainingen op zaterdag ook toegankelijk zijn voor niet-leden die in de buurt wonen.
  De jeugdleiders zullen de ouders op de hoogte houden op welke tijdstippen getraind wordt, zo zullen ook de trainers en leiders van de senioren de spelers op de hoogte houden.
  Als coördinator en aanspreekpunt voor het sportpark is voorzitter Huub Schepers aangewezen. Neem bij vragen contact met hem op: 045 - 568 02 06 of voorzitter@vvwdz.nl.
  Neem goede nota van de adviezen. Iedere trainer met klachten kan door de GGD getest worden op de aanwezigheid van het sars-coronavirus 2. Neem bij klachten contact op met Huub Schepers.
  We wensen iedereen veel sportplezier.  DE ADVIEZEN VOOR OUDERS, SPELERS EN TRAINERS
  01-05-2020

  ALVAST EEN BLOEMETJE VOOR ONZE JUBILARISSEN

  We hebben helaas onze jubilarissendag van 28 juni moeten uitstellen vanwege de dreiging van het corona virus. We gaan nu de jubilarissen van dit jaar huldigen tijdens de jubilarissendag van 2021.
  Maar toch wilden we hen nu al een kleine attentie brengen voor hun jubileum en als dank voor het vele werk dat ze voor WDZ verzet hebben en nog verzetten.
  Wim Lauvenberg bracht hen namens de commissie jubilarissendag een bloemetje. De jubilarissen zijn: Jos Brands, Peter Smeets en Peter Gorissen 50 jaar lid; Roger Degens, Harrie Degens, Bart Wetzels en Eric Wetzels 40 jaar lid; Ad Peeters 25 jaar lid.

  16-05-2020

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
   
   

  Kalender

  < mei 2019 >
  zo ma di wo do vr za
  29 30 31 01 02 03 04
  05 06 07 08 09 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30 31 01

  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren